Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 66, 67, 68, 69, 70, 71 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων


Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 66, 67, 68, 69, 70, 71 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων





Διάβασε επίσης:
Bugra Bulsoy: Μάθε τα πάντα για τον Βουράλ από το σίριαλ Φατμαγκιούλ
Seda Guven: Μάθε τα πάντα για την Μελτέμ από το σίριαλ Φατμαγκιούλ
Η εξομολόγηση του Βουράλ στη Φατμαγκιούλ και η αυτοκτονία. Δες video!
Το πάρτυ έκπληξη της Μπερέν Σαάτ (Φατμαγκιούλ) για τα γενέθλιά της
Το πρώτο φιλί Φατμαγκιούλ Κερίμ. Δες βίντεο!
Firat Celik: Μάθε τα πάντα για τον Μουσταφά από το σίριαλ Φατμαγκιούλ
Η εγκυμοσύνη της Φατμαγκιούλ, το δολοφονικό σχέδιο και το συγκλονιστικό τέλος.
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Τελευταίο επεισόδιο
Η αληθινή ιστορία της Φατμαγκιούλ. Ανακάλυψέ την εδώ (βιβλίο).


Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 66 με ελληνικούς υπότιτλους










Επεισόδιο 66 - Περίληψη: Η μέρα των τελικών σχολικών εξετάσεων φτάνει και η Φατμαγκιούλ με τον Κερίμ μοιράζονται την ίδια αγωνία. Η Φατμαγκιούλ παίρνει μαζί της τον Κερίμ στο εξεταστικό κέντρο. Την ίδια μέρα, η Εμπέ Νινέ ανοίγει στη λαϊκή αγορά ένα πάγκο με τα βότανά της και παίρνει μαζί της τον Ραχμί για να τη βοηθήσει. Εκεί, όμως, θα υπάρξει μια ατυχής συνάντηση με τον Σαλίχ, ο οποίος εμφανίζεται ως πελάτης. Ο μικρός Μουράτ αναγνωρίζει με τρόμο τον Σαλίχ, το λέει στο Ραχμί και ξεσπά καυγάς μεταξύ τους. Ο Μιουνίρ, που τυχαία παρευρίσκεται εκεί και γίνεται μάρτυρας του συμβάντος, σπεύδει αμέσως να επωφεληθεί της ευκαιρίας. Προσεγγίζει τον Σαλίχ και του κάνει πρόταση να μπει σ’ ένα παιχνίδι εναντίον της Μουκάντες, φυσικά έναντι αμοιβής... Ο Κερίμ ετοιμάζει μια πολύ μεγάλη έκπληξη για τη Φατμαγκιούλ μετά από τις εξετάσεις της. Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη πρόκειται να τους έρθει αργότερα, μαζί μ’ ένα γράμμα από την Αυστραλία.




Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 67 με ελληνικούς υπότιτλους











Περίληψη: Το γράμμα που έρχεται από την Αυστραλία προκαλεί σοκ σε όλους και κυρίως στον Κερίμ. Η Μουκάντες, που δέχεται τον διαπληκτισμό όλων, για να υπερασπιστεί τον εαυτό της αποκαλύπτει ότι η Εμπέ Νινέ κι η Φατμαγκιούλ είχαν κι εκείνες διαβάσει στα κρυφά την προηγούμενη επιστολή. Ο Κερίμ τότε νευριάζει και νιώθει μεγάλη απογοήτευση απέναντι στις δύο γυναίκες. Μετά απ’ αυτό το γεγονός, η μοίρα τόσων γραμμάτων που σκίζονταν πριν καν διαβαστούν θα αλλάξει για πρώτη φορά. Η οργή του Μουσταφά, που αυξάνεται μέρα με τη μέρα, τον οδηγεί να πάρει εκδίκηση πρώτα από τον Κερίμ και τη Φατμαγκιούλ και μετά από τους Γιασαράν και τον Βουράλ. Ο πρώτος στόχος στο σχέδιο εκδίκησής του είναι η Μελτέμ, που δεν έχει κλείσει ακόμη τους λογαριασμούς της με τους Γιασαράν.



Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 68 με ελληνικούς υπότιτλους









Περίληψη: Ο Μιουνίρ, που έχει στα χέρια του τη μαρτυρία της Ασού, αρχίζει να παίζει ένα ακόμα παιχνίδι για να τραβήξει προς την πλευρά τους και τη Μουκάντες. Από την άλλη, ο Καντίρ που συνεχίζει τις έρευνές του σχετικά με τη σύνδεση του Κερίμ με τον Σελίμ, τον Ερντογάν και τον Βουράλ, βρίσκει μια καινούργια πληροφορία που θα φέρει μια αρνητική έκβαση στη δίκη. Η πληροφορία αυτή κάνει τον Κερίμ να έρθει σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στη Φατμαγκιούλ. Η Εμπέ Νινέ και η Φατμαγκιούλ αρχίζουν να δουλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις για να ανοίξουν την ταβέρνα τους. Οι μέρες περνάνε με ενθουσιασμό για τη νέα δουλειά και η Φατμαγκιούλ συνεχίζει χωρίς παράλειψη τις επισκέψεις της στην ψυχολόγο. Τη μέρα των εγκαινίων του μαγαζιού όλη η οικογένεια διακατέχεται από μια γλυκιά αγωνία. Παρ’ όλο όμως που η Φατμαγκιούλ προσπαθεί με όλη της τη δύναμη να ξεχάσει και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, για άλλη μια φορά θα νιώσει στο σβέρκο της την ανάσα του Μουσταφά.



Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 69 με ελληνικούς υπότιτλους










Περίληψη:  Η ανθοδέσμη που στέλνει ο Μουσταφά στη Φατμαγκιούλ την ημέρα των εγκαινίων του εστιατορίου είναι αρκετή για να διαταράξει τη γαλήνη όλης της οικογένειας. Ο πόλεμος εκδίκησης μεταξύ των δύο αντρών αναζωπυρώνεται και ο μόνος που φαίνεται να το απολαμβάνει είναι ο Μουσταφά. Παράλληλα, η Μουκάντες συνεχίζει να συναντιέται στα κρυφά με τον Σαλίχ και πέφτει η ίδια στον λάκκο που σκάβει, όταν ο Ραχμί την αντιλαμβάνεται να του μιλάει στο τηλέφωνο. Η αντίδραση του Ραχμί είναι η μεγάλη ευκαιρία που τόσο καιρό περίμενε ο Μιουνίρ. Αφότου συναντιέται με τον δικηγόρο Καντίρ, η ψυχολογία του Βουράλ διαταράσσεται και προσπαθεί να το σκάσει από το νοσοκομείο…



Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 70 με ελληνικούς υπότιτλους









Περίληψη:  Ο Σελίμ περνά ακόμη πιο δύσκολες μέρες στη φυλακή, όταν μαθαίνει πως η Μελτέμ ξεκίνησε την αγωγή διαζυγίου. Ο Τουρανέρ, που θεωρεί υπεύθυνους τους Γιασαράν για το τέλος της πολιτικής του καριέρας, αρχίζει να οργανώνει έναν κρυφό πόλεμο εναντίον τους. Αυτή η νέα εξέλιξη θα φέρει πολύ δύσκολες ώρες στον Ρεσάτ. Η ένταση που άρχισε μεταξύ του Κερίμ και της Φατμαγκιούλ, λόγω της ανθοδέσμης, φτάνει σε κρίσιμο σημείο όταν τους κάνουν ξανά έφοδο στο σπίτι. Εκτός από τη Φατμαγκιούλ, όλοι θεωρούν ως μοναδικό ύποπτο τον Μουσταφά. Όταν μάλιστα η Φατμαγκιούλ τον καλύπτει, στο θυμό του Κερίμ προστίθεται και η ζήλια.




Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 71 με ελληνικούς υπότιτλους




Περίληψη: Η επίσκεψη του Μουσταφά στην ταβέρνα αποδεικνύει ότι κακώς η Φατμαγκιούλ τον κάλυψε. Ο Μουσταφά, που ξέρει ότι ο Κερίμ έχει πάει για δουλειά και θα αργήσει να γυρίσει, βρίσκει το θάρρος να ενοχλήσει τη Φατμαγκιούλ. Ο Μουσταφά καταλαβαίνει ότι η Φατμαγκιούλ με το άνοιγμα της ταβέρνας έχει ξεκινήσει μια νέα περίοδο στη ζωή της αφήνοντας πίσω το παρελθόν κι αυτό τον θυμώνει ακόμη περισσότερο. Η Εμπέ Νινέ και ο Ραχμί πάνε στη Σμύρνη για να δώσουν κατάθεση. Λόγω μιας αναποδιάς αναγκάζονται να μείνουν μια μέρα ακόμη. Η Εμπέ Νινέ βρίσκει την ευκαιρία να γνωριστεί καλύτερα με τον δικηγόρο Καντίρ και ξυπνάνε μέσα της συναισθήματα που είχε ξεχάσει εδώ και χρόνια… Ο πόλεμος μεταξύ Τουρανέρ και Γιασαράν συνεχίζεται και μεγαλώνει. Ο Ρεσάτ Γιασαράν, πιο εξοργισμένος από ποτέ, νιώθει ολοένα και πιο συχνά ότι πρόκειται να νικηθεί. Ο Μιουνίρ, έχει μεν αυξήσει τα μερίδιά του στην εταιρεία, αλλά δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι μπαίνει σε ακόμη μεγαλύτερα χρέη, δοκιμάζει τώρα όλες τις λύσεις για να το εμποδίσει. Στη στιγμή της κρίσης τα τεντωμένα νεύρα θα φέρουν τους Γιασαράν σε ρήξη…


Πως κατεβάζω αρχεία από uploaded; Πάτησε εδώ για να μάθεις!
Πως κατεβάζω αρχεία από rapidgator; Πάτησε εδώ για να μάθεις!

ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ;

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 1-10 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 11-15 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 16-20 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 21-30 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 31-35 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 36-40 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 41-45 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 46-50 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 51-56 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 56-61 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 61-66 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις


Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Διάβασε επίσης:
Bugra Bulsoy: Μάθε τα πάντα για τον Βουράλ από το σίριαλ Φατμαγκιούλ
Seda Guven: Μάθε τα πάντα για την Μελτέμ από το σίριαλ Φατμαγκιούλ
Η εξομολόγηση του Βουράλ στη Φατμαγκιούλ και η αυτοκτονία. Δες video!
Το πάρτυ έκπληξη της Μπερέν Σαάτ (Φατμαγκιούλ) για τα γενέθλιά της
Το πρώτο φιλί Φατμαγκιούλ Κερίμ. Δες βίντεο!
Firat Celik: Μάθε τα πάντα για τον Μουσταφά από το σίριαλ Φατμαγκιούλ
Η εγκυμοσύνη της Φατμαγκιούλ, το δολοφονικό σχέδιο και το συγκλονιστικό τέλος.
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Τελευταίο επεισόδιο
Η αληθινή ιστορία της Φατμαγκιούλ. Ανακάλυψέ την εδώ (βιβλίο).


ΥΠΟΘΕΣΗ
Η Φατμαγκουλ είναι αρραβωνιασμένη με το νεαρό ψαρά Μουσταφά, ο οποίος λόγω της δουλειάς του φεύγει συχνά από το χωριό.Στη διάρκεια μιας από αυτές τις απουσίες του, η Φατμαγκούλ πέφτει θύμα βιασμού από τέσσερις νεαρούς άνδρες σε μια από τις απομακρυσμένες παραλίες του χωριού.

Το γεγονός αυτό αλλάζει εντελώς τη ζωή της καθώς και ο αρραβωνιαστικός αρνείται να συνεχίσει μαζί της και θα πρέπει να καλύψει το βιασμό, καθώς μετά από λίγο προχωρά σε γάμο με έναν από τους βιαστές της. Μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη για να φύγει μακριά από το παρελθόν όμως η ζωή που προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή ανατρέπεται ξανά όταν έρχεται να τη βρει μετανιωμένος ο Μουσταφά...


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ Κετενσί)), Engin Akyurek (Κερίμ Ιλγκάζ), Frat Celik (Μουσταφά Ναλκανί), Murat Daltaban (Μονίρ Τελτσί), Bugra Gulsoy (Βουράλ Ναμλί), Kaan Tasaner (Ερντογάν Γιασαράν), Engin Ozturk (Σελίμ Γιασαράν), Esra Dermacioglu (Μουκάντες Κετενσί), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ Γιασαράν) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ Ακσόυ-Εμπέ Νινέ)
Σενάριο: Ece Yorenc, Melek Gencoglu
Σκηνοθεσία: Hilal Saral


Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

1 σχόλιο :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις