Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 21 - 29 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων


Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων




Η αληθινή ιστορία της Φατμαγκιούλ... Ανακάλυψέ την εδώ!
Φατμαγκιούλ Fatmagul... Τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο!


Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδιο 21 με ελληνικούς υπότιτλους:

Περίληψη: Ο Κερίμ πηγαίνει στην Ασφάλεια για να πάρει το διαβατήριό του και συναντιέται με τον Μουσταφά, ο οποίος, όμως, δεν αναγνωρίζει τον άντρα που του διέλυσε τη ζωή. Πάντως αυτή δεν θα είναι η τελευταία τους συνάντηση. Η Εμπέ Νινέ, κάθε μέρα που περνάει, αρχίζει να βρίσκει ολοένα και μεγαλύτερη ανταπόκριση στην προσπάθειά της να πλησιάσει τη Φατμαγκιούλ. Η Φατμαγκιούλ καταλαβαίνει τις καλές της προθέσεις κι αρχίζει να απολαμβάνει τη φιλία αυτής της γυναίκας. Νιώθει ότι μπορεί να την εμπιστευτεί. Από την άλλη πλευρά, η Εμπέ Νινέ αρχίζει να κάνει το όνομά της γνωστό στη γειτονιά και να κερδίζει τους πρώτους της πελάτες. Η Μουκάντες, που βλέπει ότι η Φατμαγκιούλ και η Εμπέ Νινέ έχουν έρθει κοντά, σκάει από ζήλια. Αν και έμειναν για σύντομο διάστημα στη φυλακή, ο Βουράλ και ο Ερντογάν έχουν επηρεαστεί πολύ άσχημα. Ειδικά ο Βουράλ είναι αποφασισμένος να μην γυρίσει ποτέ ξανά εκεί. Ο Ερντογάν είναι ακόμη πιο εξοργισμένος με τον Ρεσάτ Γιασαράν κι αυτό θα συμβάλλει στο να ξεσπάσει ακόμη μεγαλύτερη αντιπαλότητα μεταξύ του Ερντογάν και του Σελίμ.


Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδιο 22 με ελληνικούς υπότιτλους:

Περίληψη: Ο Κερίμ είναι αναγκασμένος να βγει μια ώρα αρχύτερα από τη ζωή της Φατμαγκιούλ, αλλά δεν ξέρει πού να πάει. Τώρα του φαίνεται πιθανό ακόμη και το ενδεχόμενο να πάει στην Αυστραλία να βρει τον πατέρα του που τους εγκατέλειψε. Κάθε μέρα που περνάει, η Φατμαγκιούλ μαθαίνει και κάτι καινούργιο για τον Κερίμ. Τον παρακολουθεί από απόσταση να ετοιμάζεται για να φύγει, ωστόσο σαστίζει όταν εκείνος τη ρωτά αν αντέχει να μείνουν για λίγο ακόμη μαζί κάτω από την ίδια στέγη. Η Εμπέ Νινέ ενθαρρύνει τη Φατμαγκιούλ να επιστρέψει στο σχολείο και να ξαναρχίσει τη ζωή της με γερές βάσεις. Ο Κερίμ, ώρα με την ώρα, ερωτεύεται την απλότητα της Φατμαγκιούλ. Στο στρατόπεδο των ενόχων, δύσκολα τα πράγματα. Ο Ερντογάν κι ο Σελίμ πιάνονται στα χέρια και μια παιδική φιλία φαίνεται να έρχεται οριστικά στο τέλος της υπό το βάρος των ενοχών τους.



Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδιο 23 με ελληνικούς υπότιτλους:

Περίληψη: Ο Μουσταφά μαθαίνει τη σχέση μεταξύ Κερίμ και Μιουνίρ κι είναι αναγκασμένος να κάνει μια επιλογή ανάμεσα στην εκδίκηση και στη νέα ζωή που έχει αρχίσει να χτίζει. Η Φατμαγκιούλ μαθαίνει με πικρό τρόπο ότι ο Μουσταφά έχει προχωρήσει και συνειδητοποιεί ότι δεν θα υπάρξει ποτέ πια χώρος στη ζωή του για εκείνην. Δεν αντέχει άλλο και ξεσπάει. Η Εμπέ Νινέ συνετίζει τη Μουκάντες, αλλά εκείνη δεν υποχωρεί. Θέλει να εδραιώσει και πάλι την κυριαρχία της μέσα στο σπίτι. Ο θυμός της έχει πλέον δύο στόχους. Από τη μια τη Φατμαγκιούλ κι από την άλλη την Εμπέ Νινέ. Ο πατέρας του Ερντογάν, Ριφάτ, προσπαθεί να κατευνάσει τις φιλοδοξίες του γιου του, ο οποίος γίνεται έξαλλος όταν αντιλαμβάνεται ότι ο Ρεσάτ Γιασαράν έχει ανοίξει μία εταιρία-φάντασμα πίσω από τη πλάτη τους. Ο Κερίμ, που παρακολουθεί την απόγνωση και τη θλίψη της Φατμαγκιούλ, νιώθει στριμωγμένος απ' όλες τις πλευρές. Ωστόσο, η στιγμή που ο πόνος της Φατμαγκιούλ και του Κερίμ θα ελαφρύνει, αρχίζει να πλησιάζει.



Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδιο 24 με ελληνικούς υπότιτλους:



Περίληψη: Η Φατμαγκιούλ φεύγει κρυφά από το σπίτι για να τηλεφωνήσει στον αγαπημένο της Μουσταφά. Το κινητό του, όμως, θα το σηκώσει η Ασού... Ο Ρεσάτ Γιασαράν δεν χάνει την ευκαιρία και οργανώνουν τη νέα του επιχείρηση-φάντασμα με τον κ. Τουρανέρ, αγνοώντας επιδεικτικά τον αδερφό του Ριφάτ και τον ανιψιό του Ερντογάν. Οι δρόμοι τους φαίνεται να χωρίζουν οριστικά κι οι αδερφικοί τους δεσμοί να ξεχνιούνται για πάντα.



Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδιο 25 με ελληνικούς υπότιτλους:

Περίληψη: Η Φατμαγκιούλ μαθαίνει ότι ο Κερίμ θα πάρει τελικά βίζα για να φύγει στο εξωτερικό κι αρχίζει να περιμένει με ανυπομονησία τη μέρα που θα βγει από τη ζωή της ο μεγαλύτερος εχθρός της. Οι καβγάδες τους, όμως, ανησύχησαν τη γειτονιά και για να κρατήσουν τα στόματά τους κλειστά συμφωνεί η Φατμαγκιούλ να παριστάνει τη γυναίκα του Κερίμ. Η Μουκάντες, που δεν γνωρίζει τις εξελίξεις, αρχίζει να φέρνει προ τετελεσμένου τη Φατμαγκιούλ και τον Κερίμ, παρουσιάζοντάς τους στους γύρω τους σαν ευτυχισμένο ζευγαράκι. Ολόκληρη η οικογένεια Γιασαράν ζει υπό το σοκ του ξαφνικού θανάτου του Ριφάτ. Ο Ερντογάν είναι συγκλονισμένος από το θάνατο του πατέρα του και καταλαβαίνει ότι από δω και πέρα θα πρέπει να πάρει τις ευθύνες στα χέρια του, θεωρώντας τον θείο του, Ρισάτ, υπεύθυνο. Η Ασού ακολουθεί τα ίχνη της Φατμαγκιούλ και κατορθώνει να εκμεταλλευτεί μια απρόσμενη ευκαιρία που φανερώνεται μπροστά της.


Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδιο 26 με ελληνικούς υπότιτλους:

Περίληψη: Η Ασού βρίσκει τελικά τρόπο για να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τη Φατμαγκιούλ και την πείθει να πάνε μια βόλτα μαζί. Μετά από το θάνατο του πατέρα του Ερντογάν, οι Γιασαράν δολοπλοκούν για να πάρουν στα χέρια τους τις μετοχές του. Ο Ερντογάν, όμως, έχει άλλη γνώμη... Ο Κερίμ, για να ικανοποιήσει την επιθυμία της Φατμαγκιούλ, μαζεύει όλα τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα κι είναι έτοιμος να αναχωρήσει για πάντα στο εξωτερικό. Με αυτή την απόφασή του καταφέρνει για πρώτη φορά να κάνει τη Φατμαγκιούλ χαρούμενη. Δεν αντέχει, όμως, άλλο την υποκρισία κι ο Κερίμ αποφασίζει να της εκφράσει τα αληθινά του συναισθήματα για τη Φατμαγκιούλ. Το μοναδικό του όνειρο είναι κάποτε να τον συγχωρέσει...

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδιο 27 με ελληνικούς υπότιτλους:

Περίληψη: Η Φατμαγκιούλ υφίσταται σοκ, όταν γίνεται μάρτυρας της εξομολόγησης που κάνει ο Κερίμ στην Εμπέ Νινέ για τα ερωτικά συναισθήματά του απέναντί της. Αυτή η εξομολόγηση αναπτερώνει τις ελπίδες της Εμπέ Νινέ για το μέλλον τους, ενώ η Φατμαγκιούλ αναρωτιέται για πρώτη φορά για τα αληθινά κίνητρα του Κερίμ. Οι Γιασαράν, που μαθαίνουν ότι ο Κερίμ άλλαξε γνώμη και δεν έφυγε για το εξωτερικό, αρχίζουν να νιώθουν αμήχανα με την τελευταία αυτή εξέλιξη. Ο Ερντογάν, που έχει γίνει πια επίσημος συνέταιρος της εταιρείας, δείχνει ξεκάθαρα σημάδια για το πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει απέναντι στον Ρεσάτ Γιασαράν. Παρ' όλο που το μίσος στην καρδιά της Φατμαγκιούλ δεν έχει μειωθεί καθόλου, ο Κερίμ κάνει σημαντικά βήματα για να συνεχίσει να βρίσκεται στη ζωή της Φατμαγκιούλ. Η μεγαλύτερη στήριξη σ' αυτή του την προσπάθεια έρχεται από την Εμπέ Νινέ. 'Ομως η Φατμαγκιούλ, που θέλει να βγει για πάντα από τη ζωή της ο Κερίμ, αποφασίζει να του ζητήσει διαζύγιο.

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδιο 28 με ελληνικούς υπότιτλους:

Περίληψη: Ο Ρεσάτ Γιασαράν, που δεν θέλει να χάσει την ισχύ του στην εταιρεία, παίζει το μεγαλύτερο άσσο που κρύβει στο μανίκι του απέναντι στον Ερντογάν. Ωστόσο, υπάρχει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που δεν έχει υπολογίσει ο Ρεσάτ. Η Μουκάντες κινητοποιείται προκειμένου να εμποδίσει να σπάσουν τα δεσμά που κρατάνε τη Φατμαγκιούλ με τον Κερίμ. Πάνω που ο Κερίμ αρχίζει να χάνει τις ελπίδες του ότι θα μπορέσει να υπάρξει έστω και μια μικρή γωνιά για εκείνον στη ζωή της Φατμαγκιούλ, συμβαίνει κάτι αναπάντεχο που αναπτερώνει το ηθικό του.


Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδιο 29 με ελληνικούς υπότιτλους:

Περίληψη: Για τον Κερίμ γεννιέται μια μικρή ελπίδα όταν μαθαίνει ότι η Φατμαγκιούλ δεν πέταξε το αποχαιρετιστήριο γράμμα που της είχε γράψει, αλλά το έκρυψε. Η Μουκάντες καταφέρνει να αξιοποιήσει υπέρ της αυτή τη νέα κατάσταση. Η Εμπέ Νινέ ανησυχεί πολύ όταν μαθαίνει πως μια άγνωστη γυναίκα αναζητά τη Φατμαγκιούλ. Η Φατμαγκιούλ θέλει με κάθε τρόπο να το αποκρύψει αυτό από την οικογένειά της, αλλά η Εμπέ Νινέ το λέει στον Κερίμ, προκειμένου να λάβουν μέτρα προστασίας. Ο πόλεμος ισχύος ανάμεσα στους Γιασαράν συνεχίζεται. Ο Ρεσάτ νιώθει τον κίνδυνο να μεγαλώνει όταν αποτυχαίνει η επίθεσή του απέναντι στον Ερντογάν. 'Ετσι, κάνει σχέδια με τον Μιουνίρ, προκειμένου να απενεργοποιήσει και τον Ερντογάν και τον Μουσταφά. Τα σχέδια αυτά έχουν ως τελικό τους στόχο τον Κερίμ, υπό την πλήρη άγνοιά του.


Πως κατεβάζω αρχεία από uploaded; Πάτησε εδώ για να μάθεις!

Πως κατεβάζω αρχεία από rapidgator; Πάτησε εδώ για να μάθεις!

ΥΠΟΘΕΣΗ

Περίληψη: Μια ιστορία που θα μας κόψει την ανάσα...
Η «Fatmagul», η νέα καθημερινή δραματική σειρά του Mega, τούρκικης παραγωγής, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:15.
Η σειρά αφηγείται την τραγική ιστορία μιας νέας κοπέλας σε ένα παραθαλάσσιο χωριό της Τουρκίας: λίγο πριν παντρευτεί τον άνθρωπο που αγαπά από μικρή, η μοίρα την φέρνει αντιμέτωπη με μια παρέα κακομαθημένων πλουσιόπαιδων και σε μια νύχτα η ζωή της μετατρέπεται σε κόλαση...
Η Φατμαγκιούλ είναι ένα καθημερινό κορίτσι σε μία παραθαλάσσια επαρχία της Τουρκίας. Ζει με τον ολίγον αφελή αδερφό της Ραχμί και τη σκληρή του γυναίκα Μουκάντες. Είναι αρραβωνιασμένη με τον παιδικό της έρωτα, τον Μουσταφά, και σε λίγο καιρό επιτέλους θα ενώσουν τις ζωές τους και θα ξεκινήσει το όνειρο της κοινής τους ζωής.
Ο Κερίμ είναι ένας εκπαιδευόμενος σιδηρουργός που μένει στο ίδιο χωριό. 'Ηταν ακόμα μικρό παιδί όταν ο πατέρας του εγκατέλειψε εκείνον και τη μητέρα του για μια άλλη γυναίκα. Η μητέρα του δεν το άντεξε και αυτοκτόνησε. Η, κρητικής καταγωγής, θεία του, Εμπέ Νινέ, ανέλαβε την ανατροφή του και την καθοδήγησή του. Η Εμπέ Νινέ έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο στην κοινωνία τους εξαιτίας της σοφίας της και των «μαγικών» βοτάνων της. Κάθε καλοκαίρι έρχονται στο χωριό οι ευυπόληπτοι και πλούσιοι παιδικοί φίλοι του Κερίμ από την Κωνσταντινούπολη. Ο Κερίμ μαζί με τον Σελίμ, τον Ερντογάν και τον Βουράλ νιώθει κι αυτός πλούσιος.
Τη νύχτα του αρραβώνα του Σελίμ, οι τέσσερις φίλοι βρίσκουν τη Φατμαγκιούλ μόνη της κι αρχίζουν να την πειράζουν. Ο αρραβωνιαστικός της, Μουσταφά, έχει μόλις φύγει για τα καράβια. Ο Κερίμ, από την πρώτη στιγμή, νιώθει κάτι ιδιαίτερο για τη Φατμαγκιούλ, όμως το αθώο πείραγμα της μεθυσμένης ανδροπαρέας καταλήγει... στο βιασμό της κοπέλας.
Η Φατμαγκιούλ καταρρέει κι ο αρραβωνιαστικός της σε μία κρίση ζήλειας την χωρίζει. Δεν μπορεί η μητέρα των μελλοντικών του παιδιών να είναι ατιμασμένη. Για να συγκαλύψει τις ενοχές και την ευθύνη των ευυπόληπτων οικογενειών, υποχρεώνουν τον Κερίμ να αποκαταστήσει την τιμή της Φατμαγκιούλ και να την παντρευτεί. Η Φατμαγκιούλ δεν έχει καμία άλλη επιλογή παρά να δεχτεί.
Αν και ο Κερίμ είναι ο μοναδικός από τους τέσσερις που δεν την άγγιξε, η Φατμαγκιούλ, υπό την επήρεια του σοκ, πιστεύει πως και εκείνος την βίασε.
Ξυπνάει ο έρωτας μέσα από τις στάχτες;
«Fatmagul» στο Mega, μια ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ Κετενσί)), Engin Akyurek (Κερίμ Ιλγκάζ), Frat Celik (Μουσταφά Ναλκανί), Murat Daltaban (Μονίρ Τελτσί), Bugra Gulsoy (Βουράλ Ναμλί), Kaan Tasaner (Ερντογάν Γιασαράν), Engin Ozturk (Σελίμ Γιασαράν), Esra Dermacioglu (Μουκάντες Κετενσί), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ Γιασαράν) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ Ακσόυ-Εμπέ Νινέ)
Σενάριο: Ece Yorenc, Melek Gencoglu
Σκηνοθεσία: Hilal Saral

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις