Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega

Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega.


Όσοι παρακολουθούσατε το τούρκικο σίριαλ "Το κορίτσι που αγάπησα", το οποίο προβλήθηκε από το Mega, θα θυμάστε ότι το τελευταίο επεισόδιο μας άφησε με πολλά ερωτηματικά καθώς το σίριαλ είχε κοπεί στην Τουρκία λόγω χαμηλής τηλεθέασης, κι έτσι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.



Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με το νέο σίριαλ που πρόκειται να προβληθεί στο Mega με τίτλο Eve düşen yıldırım ή απόδοση στα ελληνικά "Θανάσιμη Ομορφιά".

Η σειρα ξεκινησε τον Μαρτιο του 2012 αλλά δεν είχε καθόλη απήχηση στο τούρκικο τηλεοπτικό κοινό και τα νούμερα τηλεθέασης ήταν μηδενικά. Έτσι η σειρά κόπηκε στο 22ο επεισόδιο με όχι και το πιο φυσιολογικό τέλος.

Φταίει η πρωταγωνίστρια; Με εισιτήριο τον τίτλο της Μις Τουρκίας μπήκε στα τηλεοπτικά πλατό, αλλά μάλλον δεν έπεισε το υποκριτικό της ταλέντο. Ο παραγωγός που φάνηκε να έχει εμμονή μαζί της, της έδωσε ευκαιρία και σε επόμενη σειρά, η οποία κόπηκε στο 6ο επεισόδιο, λόγω επίσης χαμηλής τηλεθέασης.

Παρόλα αυτά το Mega στις ανακοινώσεις του μιλάει για ένα σίριαλ με φανατικούς θαυμαστές στην Τουρκία. Μάλιστα η σειρά αναμένεται να προβληθεί στο prime time αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων του Mega, φιλοδοξώντας να κερδίσει υψηλές τηλεθεάσεις.

Όσοι ξεκινήσετε να βλέπετε τη σειρά, περιμένουμε τα σχόλια και τις εντυπώσεις σας.


Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

17 σχόλια :

  1. Μάλιστα... Δεν περίμενα τέτοιο παιχνίδι από μέρος του Mega. Να μας πλασάρουν δεύτερο πράγμα ως πρώτο; Βέβαια, ξεκίνησα να το βλέπω λόγω της αδερφής μου, αλλά η αλήθεια να λέγεται. Το κοριτσάκι που πρωταγωνιστεί είναι εντελώς ατάλαντο. Η μόνη που μ' αρέσει είναι αυτή που παίζει τη Σαγεστέ. Ελπίζω αφού τρώμε που τρώμε στη μάπα τα τούρκικα, την επόμενη φορά να δούμε κάτι καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάτι που ξέχασα να συπληρώσω χθες. Στο χθεσινό επεισόδιο, η Μουαζέζ ρώτισε το Ναμίκ γιατί ονομάζεται Βόσπορος η ομόνυμη θάλασσα και αυτός της απάντησε με τον πανέμορφο μύθο των προγόνων μας. Αυτό θα έπρεπε να μας τιμά. Αλλά αυτοί χλέβασαν τον μύθο γελώντας. Ντροπή!!! Αυτή η σκηνή κανονικά θα έπρεπε να κοπεί. Εγώ όταν την είδα εκνευρίστηκα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pisteuw pws h ioana kanei megalo lathos i mouazez paizei teleia ton rolo tis.emena mou aresei poli kai to blepo kathe mera kai mou aresei akoma pio poli ego pisteuo pos h mouazez paizei pio kala ton rolo tis apoti h sageste pou den tin xonebo kai pou eine poli xini.emena den me endiaferei ti lene oi aloi alla to sosto na legetai h seira mou arese poli kai ama tis ioanas den tis arese na min tin blepei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω συμφωνω με την ιωαννα. ενα τσουλακι μετριας ομορφιας που στελνει τον εναν αδερφο στο χωμα και τον αλλο στη φυλακη. Κατα τ γνωμη μ δν ειναι ημιτελης η σειρα απλα εχει δυσαρεστο τελος και αυτη καταληγει εκει που της αξιζει. Οσο για το μεγαλο αδερφο ηταν ο μονος που δν του αξιζε τετοιο τελος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εεεε πως δεν του άξιζε να ξενοκοιταει την μικρή και να την ερωτευτεί είναι φυσιολογικό και να το παίζει κύριος στον αδερφό του..διπροσωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι να σ πω κτ ομως? λογικο ηταν να τν ερωτευτει αφου ηταν μικρη και πεταχτουλα. Οχι πως μ αρεσουν κ μενα αυτα ουτε καν. αλλα του ναμικ σιγουρα δν τ αξιζε να πεθανει. το αλλο το κωλοπαιδο ας την πληρωνε που εκανε ''ζωη'' με τα λεφτα του μπαμπα. κ η μουαζεζ τωρα μν μ πεις οτ δν τα θελε ο κ...ς της!

      Διαγραφή
    2. H Μουαζεζ δεν εφταιξε σε τιποτα..Ειναι η πιο καλη στο εργο και αν και ειναι απιστευτα ομορφη δεν κουνιεται σε κανεναν αντρα..Θα μπορουσε να ειχε οποιον ηθελε αλλα δεν εκμεταλευτηκε κανεναν..Οσο για τον Ναμικ ο οποιος την γουσταρε απο την πρωτη στιγμη που ειδε την Μουαζεζ που ειδατε εσεις οτι του κουνηθηκε??Πειτε μου το επεισοδιο να παω να το ξαναδω γιατι δεν θυμαμαι κατι τετιο παρολο που ειμαι εξαρτημενη απο αυτο το εργο και δεν χανω επεισοδιο.Μαλλον βγαζετε δικα σας επεισοδια απο το μιαλο σας δεν εξηγηται αλλιως..Οσο για τον ερωτα της Μουαζεζ με τον Σαγιτ, αν θυμαστε ο Σαγιτ πασχησε πολυ για να την κερδισει και αυτη του ελεγε συνεχεια "οχι ειναι αδυνατον.ειμαστε ξαδελφια.θα στεναχωρηθει ο θειος."Αν εσεις με αυτο πιστευετε οτι του κουνηθηκε τι μπορω να πω εγω για την περιπτωση σας?Τιποτα..Απλα σηκωνω τα χερια ψηλα..

      Διαγραφή
  6. Εχω μια απορια , γιατι τα περισσοτερα τουρκικα σηριαλς εχουνε κακο τελος ????

    Αυτο εμενα με ψυχοπλακωνει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΨΥΧΑΝΕΜΊΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

      Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

      Διαγραφή
  7. Προς το παρον το βλεπω ......αν και δεν μου αρεσει το θεμα του καθολου !!!!

    Εχει αρχισει .....να με κουραζει αυτο το γυρω γυρω απο τα αδελφια και την πρωτη ξαδελφη μουαρεζ .

    Οταν αρχιζω να αισθανομαι οτι με κουραζει και με εκνευριζει τοτε μετα απο λιγο το σταματαω ... παρα πολυ με εκνευριζε το δικο μας " η ζωη της αλλης " που το τραβαγανε και τοτε το σταματησα ...ενα αλλο που εχει θεμα και θα το εβλεπα ειναι η πατρονα αλλα τωρα το βαζουνε στις 10 το πρωι !!! αν ειναι δυνατον !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οτι δεν κάνει καλές τηλεθεάσεις στην τουρκία το δίνουν οι τούρκοι στα κανάλια μας τσάμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. λπν στν αρχη ενθουσιαστηκα μ τ εργο αλλα αυτος ο ενθουσιασμος εφυγε πολυ γρηγορα γτ κτλβα πωσ η γκιζεμ(μουαζεζ) απλα κανει τν ωραια κ τπτ αλλο γνκα οι σκηνες ειν ευκλες δν ειν που8ενα συναισθηματικα φορτισμενη ωστε ν καταλαβουμε αν οντως ειν κλη ηθοποιος..γνκα κανει τν ωραια γ αυτο αλλωστε τν εβαλαν κ εκει... τ σεναριο μ απογοητευσε αφου στν αρχη υποτι8εται ητν σεμνη ομως μτα ... κ στ κτω κτω τοσο θανασιμη ειν αυτν η ομορφια π ολοι τν 8ελουν.. ?.. βλακειες... δν εχει ταλεντο γτ οτι α3ιζει μενει... επαιξε κ σ ενα αλλο σιριαλ αλλα κοπηκε κ αυτο στ 9ο επεισοδιο..εε καταλαβενεται πιστευω... ασ συνεχισει τ μοντελινγκ αν κ ειν πολυ μικρη..τν εχν πιασει κ γ ναρκωτικα..τυχαιο? δν νομιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΩΣ ΤΟ 26 ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΣΕΙΡΑ. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. Η ΜΟΥΑΖΕΖ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΗΓΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Ή ΑΠΛΩΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΣΚΑΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΗ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΗ ΖΗΛΕΥΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η σειρα εινΑΙ χαλια καιη μουαζεζ εντελως αταλαντη οσο για την ομορφια δεν λεω ομορφη αλλα οχι θανασιμη ομορφια δηλαδη ελεοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Μουαζέζ είναι πολύ όμορφη και έξυπνη!
    Μακάρι να μπορούσα να την δω....
    Πάντως η σειρά είναι πολύ ΤΕΛΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Μουαζέζ έχει ξεχωριστή ομορφιά, αλλά το τέλος της σειράς ήταν... άστα να πανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πιστεύω πως δεν ταιριάζει στη γκιζεμ καθόλου αυτος ο ρόλος. Εμένα πάντως σαν σίριαλ είναι το αγαπημένο μου και θέλω να το βλέπω συνεχεια!!! Η αγαπημένη μου είναι η Σαγεστε.....τη λατρεύω!!!!! Πιστεύω πως είναι αρκετά αδικημένη!! Απ' τη μια ο άντρας της την παντρεύτηκε από υπόσχεση την άφησε έγκυο και μετά της είπε να το ρίξει λογω του μικρού σαγιτ και τέλος έρχεται και η μουαζεζ και της παίρνει τον άντρα και στο τέλος σκοτώνεται και ο ναμικ ενώ η σαγεστε είναι πάλι έγκυος ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Τι τύχη και αυτή!!! Κατά τα αλλά η ιστορία δεν με ενθουσίασε γιατί δεν είχε ωραίο τέλος αν και λένε ότι δεν θα γυριστεί β κύκλος λογω του ότι δεν είχε πολύ μεγάλη τηλεθέαση στην Τουρκία!!! Άδικο εγώ θέλω να σώ την συνεχεια και το ομώνυμο βιβλιο που είναι παρμένη ιστορία έχει γραφτεί το 1998 και δεν υπαρχει πουθενά .εγω θέλω να γυριστεί και άλλος κύκλος !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις