Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 31, 32, 33, 34, 35 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων


Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 31, 32, 33, 34, 35 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων






Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 31 με ελληνικούς υπότιτλους


Περίληψη: Ο Κερίμ πανικοβάλλεται από την εξαφάνιση της Φατμαγκιούλ και πηγαίνει αμέσως στην αστυνομία. Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να βοηθήσει την κατάσταση, καθώς είναι υποχρεωμένος να αποκρύψει από τις αρχές τα αληθινά γεγονότα. Την ίδια στιγμή, χάρη στη Μουκάντες, τα νέα για την εξαφάνιση της Φατμαγκιούλ από το σπίτι, φτάνουν και στην έπαυλη των Γιασαράν. 'Οταν μάλιστα και η Μελτέμ μαθαίνει για το γεγονός, η κατάσταση μπερδεύεται για τα καλά. Η Φατμαγκιούλ καταφεύγει στο μοναδικό πρόσωπο που γνωρίζει στην Κωνσταντινούπολη, την Ενισέ, δηλαδή την Ασού, όπως είναι το πραγματικό της όνομα. Η Φατμαγκιούλ βέβαια δεν έχει ιδέα για το πού έχει πέσει.


Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 32 με ελληνικούς υπότιτλους


Περίληψη: Η οικογένειά της περιμένει γεμάτη φόβο και τελικά η Φατμαγκιούλ τούς τηλεφωνεί. Ανακοινώνει πως δεν έχει σκοπό να γυρίσει πίσω και έρχεται αντιμέτωπη με τον Κερίμ. Η Ασού είναι γεμάτη αγωνία που κρύβει τη Φατμαγκιούλ στο σπίτι της και λόγω των ψεμάτων που της έχει πει σχετικά με την ταυτότητά της και λόγω του Μουσταφά. Τελικά γίνεται αυτό που φοβόταν. Ο Μουσταφά, που δεν απαντούσε στα επίμονα τηλεφωνήματα της Ασού, έρχεται τελικά στο σπίτι της, τη στιγμή που βρίσκεται εκεί μόνη της η Φατμαγκιούλ.


Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 33 με ελληνικούς υπότιτλους


Περίληψη: Η Φατμαγκιούλ θα έρθει αντιμέτωπη με μεγάλους κινδύνους στο σπίτι της Ασού, με πρώτο τον Μουσταφά. Από την άλλη πλευρά, ο Κερίμ, που την ψάχνει μέρα και νύχτα, θα μάθει την πραγματική ταυτότητα της Ενισέ και θα ανησυχήσει ακόμα περισσότερο για την αγαπημένη του Φατμαγκιούλ. Μόλις γίνει γνωστό ότι η γυναίκα που αναζητούσε τη Φατμαγκιούλ είναι τελικά η Ασού, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει. Ο Κερίμ επιτίθεται στους Γιασαράν, καθώς νομίζει ότι είναι μια δική τους πλεκτάνη κατά της Φατμαγκιούλ. Τώρα πια όλοι βγάζουν τα ξίφη τους.


Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 34 με ελληνικούς υπότιτλους

Περίληψη: Η Φατμαγκιούλ μαθαίνει σε τι είδους σπίτι έχει καταφύγει και ποιο είναι το επάγγελμα της γυναίκας που νόμιζε μέχρι τότε ότι λέγεται Ενισέ. Μετά από ένα χαμό που ξεσπάει, κατορθώνει να το σκάσει. Όταν ο Κερίμ μαθαίνει πού βρίσκεται το σπίτι της Ασού, η Φατμαγκιούλ έχει ήδη φύγει. Τώρα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να τη βρει σε μια τόσο μεγάλη πόλη όσο η Κωνσταντινούπολη. Όταν η Φατμαγκιούλ απελπίζεται, εμφανίζεται μπροστά στον Κερίμ...


Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 35 με ελληνικούς υπότιτλους


Περίληψη: Άρρωστη και σχεδόν λιπόθυμη στα χέρια του Κερίμ, η Φατμαγκιούλ μεταφέρεται στο σπίτι με την οικογένειά της να χαίρεται και να πανικοβάλλεται ταυτόχρονα. Με την επιστροφή της Φατμαγκιούλ, παρά την κατάστασή της, τα μαύρα σύννεφα στην καρδιά του Κερίμ διαλύονται. Με την υπομονή και την αγάπη του ο Κερίμ αρχίζει να διαπερνά την ασπίδα της Φατμαγκιούλ, όταν πίστεψε πως ποτέ δεν θα το καταφέρει. Η Φατμαγκιούλ αρχίζει να έχει συναίσθηση του Κερίμ κοντά της, αλλά θυμώνει με τον εαυτό της και προσπαθεί να συντηρήσει στην καρδιά της την οργή και το μίσος που έτρεφε για εκείνον. Μαθαίνει επίσης, χάρη στη Μουκάντες, ότι το άτομο που την αναζητούσε ήταν τελικά η Ασού, η φιλενάδα του Μουσταφά. Το γεγονός αυτό την κάνει να βιώσει μια μεγάλη αλλαγή μέσα της. Από δω και πέρα η Φατμαγκιούλ θα αντιμετωπίζει διαφορετικά τη ζωή της.


Πως κατεβάζω αρχεία από uploaded; Πάτησε εδώ για να μάθεις!

Πως κατεβάζω αρχεία από rapidgator; Πάτησε εδώ για να μάθεις!

ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ;

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 1-10 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 11-15 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 16-20 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 21-30 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 31-35 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 36-40 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 41-45 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις
Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 46-50 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις


Υπόθεση σίριαλ:

Περίληψη: Μια ιστορία που θα μας κόψει την ανάσα...
Η «Fatmagul», η νέα καθημερινή δραματική σειρά του Mega, τούρκικης παραγωγής, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:15.
Η σειρά αφηγείται την τραγική ιστορία μιας νέας κοπέλας σε ένα παραθαλάσσιο χωριό της Τουρκίας: λίγο πριν παντρευτεί τον άνθρωπο που αγαπά από μικρή, η μοίρα την φέρνει αντιμέτωπη με μια παρέα κακομαθημένων πλουσιόπαιδων και σε μια νύχτα η ζωή της μετατρέπεται σε κόλαση...
Η Φατμαγκιούλ είναι ένα καθημερινό κορίτσι σε μία παραθαλάσσια επαρχία της Τουρκίας. Ζει με τον ολίγον αφελή αδερφό της Ραχμί και τη σκληρή του γυναίκα Μουκάντες. Είναι αρραβωνιασμένη με τον παιδικό της έρωτα, τον Μουσταφά, και σε λίγο καιρό επιτέλους θα ενώσουν τις ζωές τους και θα ξεκινήσει το όνειρο της κοινής τους ζωής.
Ο Κερίμ είναι ένας εκπαιδευόμενος σιδηρουργός που μένει στο ίδιο χωριό. 'Ηταν ακόμα μικρό παιδί όταν ο πατέρας του εγκατέλειψε εκείνον και τη μητέρα του για μια άλλη γυναίκα. Η μητέρα του δεν το άντεξε και αυτοκτόνησε. Η, κρητικής καταγωγής, θεία του, Εμπέ Νινέ, ανέλαβε την ανατροφή του και την καθοδήγησή του. Η Εμπέ Νινέ έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο στην κοινωνία τους εξαιτίας της σοφίας της και των «μαγικών» βοτάνων της. Κάθε καλοκαίρι έρχονται στο χωριό οι ευυπόληπτοι και πλούσιοι παιδικοί φίλοι του Κερίμ από την Κωνσταντινούπολη. Ο Κερίμ μαζί με τον Σελίμ, τον Ερντογάν και τον Βουράλ νιώθει κι αυτός πλούσιος.
Τη νύχτα του αρραβώνα του Σελίμ, οι τέσσερις φίλοι βρίσκουν τη Φατμαγκιούλ μόνη της κι αρχίζουν να την πειράζουν. Ο αρραβωνιαστικός της, Μουσταφά, έχει μόλις φύγει για τα καράβια. Ο Κερίμ, από την πρώτη στιγμή, νιώθει κάτι ιδιαίτερο για τη Φατμαγκιούλ, όμως το αθώο πείραγμα της μεθυσμένης ανδροπαρέας καταλήγει... στο βιασμό της κοπέλας.
Η Φατμαγκιούλ καταρρέει κι ο αρραβωνιαστικός της σε μία κρίση ζήλειας την χωρίζει. Δεν μπορεί η μητέρα των μελλοντικών του παιδιών να είναι ατιμασμένη. Για να συγκαλύψει τις ενοχές και την ευθύνη των ευυπόληπτων οικογενειών, υποχρεώνουν τον Κερίμ να αποκαταστήσει την τιμή της Φατμαγκιούλ και να την παντρευτεί. Η Φατμαγκιούλ δεν έχει καμία άλλη επιλογή παρά να δεχτεί.
Αν και ο Κερίμ είναι ο μοναδικός από τους τέσσερις που δεν την άγγιξε, η Φατμαγκιούλ, υπό την επήρεια του σοκ, πιστεύει πως και εκείνος την βίασε.
Ξυπνάει ο έρωτας μέσα από τις στάχτες;
«Fatmagul» στο Mega, μια ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ Κετενσί)), Engin Akyurek (Κερίμ Ιλγκάζ), Frat Celik (Μουσταφά Ναλκανί), Murat Daltaban (Μονίρ Τελτσί), Bugra Gulsoy (Βουράλ Ναμλί), Kaan Tasaner (Ερντογάν Γιασαράν), Engin Ozturk (Σελίμ Γιασαράν), Esra Dermacioglu (Μουκάντες Κετενσί), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ Γιασαράν) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ Ακσόυ-Εμπέ Νινέ)
Σενάριο: Ece Yorenc, Melek Gencoglu
Σκηνοθεσία: Hilal Saral

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις