Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 16 - 20 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων


Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 16, 17, 18, 19, 20 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων





Η αληθινή ιστορία της Φατμαγκιούλ... Ανακάλυψέ την εδώ!
Φατμαγκιούλ Fatmagul... Τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο!


Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδιο 16 με ελληνικούς υπότιτλους:

Περίληψη: Το γεγονός ότι ο Μουσταφά προσλαμβάνεται στην εταιρία των Γιασαράν για δουλειά, είναι κατά τη γνώμη του Σελίμ εξαιρετικά ριψοκίνδυνο. Ο Μουσταφά όμως έχει το δικό του πλάνο και καταδιώκει τον Σελίμ, ο οποίος ζητάει βοήθεια από τον Μινίρ. Το βράδυ ο Μουσταφά πέφτει θύμα ξυλοδαρμού. Η μοναδική βοήθεια που έχει είναι από την Ασού. Στο μεταξύ η Μελτέμ κρυφακούει μια συζήτηση του Μινίρ και της Μουκαντές και αποφασίζει να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει.


Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδιο 17 με ελληνικούς υπότιτλους:


Περίληψη: Η Φατμαγκιούλ δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από την Μελτέμ. Η μέλλουσα γυναίκα του Σελίμ θέλει να μάθει την αλήθεια για τη μοιραία νύχτα. Η Φατμαγκιούλ δε θέλει να της απαντήσει. Ο Κερίμ εμφανίζεται και ζητάει από τη Μελτέμ να αφήσει ήσυχη τη Φατμαγκιούλ.
Ο Βουράλ μαθαίνει για την κρυφή σχέση της μητέρας του με τον Μινίρ.




Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδιο 18 με ελληνικούς υπότιτλους:


Περίληψη: Η μητέρα του Βουράλ πάει να βρει τον Μινίρ για να του εξηγήσει τι έχει συμβεί με τον γιο της. Οι δυο τους ψάχνουν να βρουν μια λύση. Η Μουκαντές και η Φατμαγκιούλ βλέπουν κρυφά παλιές φωτογραφίες του Κερίμ, κι εκείνος γίνεται έξαλλος όταν το ανακαλύπτει.
Ο Ερντογάν βγαίνει ραντεβού με τη γραμματέα του θείου του και ο Βουράλ αποκαλύπτει την αλήθεια στον Κερίμ για το μοιραίο βράδυ.



Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδιο 19 με ελληνικούς υπότιτλους:


Περίληψη: Σε έλεγχο της αστυνομίας οι τέσσερις φίλοι συλλαμβάνονται όταν στο παλτό του Βουράλ εντοπίζεται μικροποσότητα ναρκωτικών. Οι οικογένειές του δε ξέρουν το παραμικρό και η αγωνία τους όσο περνάει η ώρα μεγαλώνει. Αργότερα ο Κερίμ και ο Σελίμ αφήνονται ελεύθεροι. Ο Κερίμ αποκαλύπτει στη Φατμαγκιούλ τι συνέβη το βράδυ του βιασμού της.


Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδιο 20 με ελληνικούς υπότιτλους:

Περίληψη: Η Φατμαγκιούλ και ο ανιψιός της επιστρέφουν από τα ψώνια τους και ο Κερίμ, που τρέχει να δει τι συμβαίνει, ακούει τα κλάματα του μικρού που ψάχνει να βρει τον πατέρα του. Ο μέρες περνούν και το σπίτι έχει πια ετοιμαστεί. Όλοι είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι εκτός από τη Φατμαγκιούλ. Παρά τις προσπάθειες του Κερίμ να την πλησιάσει εκείνη δεν δείχει διατεθειμένη να τον συγχωρήσει.


Πως κατεβάζω αρχεία από uploaded; Πάτησε εδώ για να μάθεις!

Πως κατεβάζω αρχεία από rapidgator; Πάτησε εδώ για να μάθεις!

ΥΠΟΘΕΣΗ

Περίληψη: Μια ιστορία που θα μας κόψει την ανάσα...
Η «Fatmagul», η νέα καθημερινή δραματική σειρά του Mega, τούρκικης παραγωγής, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:15.
Η σειρά αφηγείται την τραγική ιστορία μιας νέας κοπέλας σε ένα παραθαλάσσιο χωριό της Τουρκίας: λίγο πριν παντρευτεί τον άνθρωπο που αγαπά από μικρή, η μοίρα την φέρνει αντιμέτωπη με μια παρέα κακομαθημένων πλουσιόπαιδων και σε μια νύχτα η ζωή της μετατρέπεται σε κόλαση...
Η Φατμαγκιούλ είναι ένα καθημερινό κορίτσι σε μία παραθαλάσσια επαρχία της Τουρκίας. Ζει με τον ολίγον αφελή αδερφό της Ραχμί και τη σκληρή του γυναίκα Μουκάντες. Είναι αρραβωνιασμένη με τον παιδικό της έρωτα, τον Μουσταφά, και σε λίγο καιρό επιτέλους θα ενώσουν τις ζωές τους και θα ξεκινήσει το όνειρο της κοινής τους ζωής.
Ο Κερίμ είναι ένας εκπαιδευόμενος σιδηρουργός που μένει στο ίδιο χωριό. 'Ηταν ακόμα μικρό παιδί όταν ο πατέρας του εγκατέλειψε εκείνον και τη μητέρα του για μια άλλη γυναίκα. Η μητέρα του δεν το άντεξε και αυτοκτόνησε. Η, κρητικής καταγωγής, θεία του, Εμπέ Νινέ, ανέλαβε την ανατροφή του και την καθοδήγησή του. Η Εμπέ Νινέ έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο στην κοινωνία τους εξαιτίας της σοφίας της και των «μαγικών» βοτάνων της. Κάθε καλοκαίρι έρχονται στο χωριό οι ευυπόληπτοι και πλούσιοι παιδικοί φίλοι του Κερίμ από την Κωνσταντινούπολη. Ο Κερίμ μαζί με τον Σελίμ, τον Ερντογάν και τον Βουράλ νιώθει κι αυτός πλούσιος.
Τη νύχτα του αρραβώνα του Σελίμ, οι τέσσερις φίλοι βρίσκουν τη Φατμαγκιούλ μόνη της κι αρχίζουν να την πειράζουν. Ο αρραβωνιαστικός της, Μουσταφά, έχει μόλις φύγει για τα καράβια. Ο Κερίμ, από την πρώτη στιγμή, νιώθει κάτι ιδιαίτερο για τη Φατμαγκιούλ, όμως το αθώο πείραγμα της μεθυσμένης ανδροπαρέας καταλήγει... στο βιασμό της κοπέλας.
Η Φατμαγκιούλ καταρρέει κι ο αρραβωνιαστικός της σε μία κρίση ζήλειας την χωρίζει. Δεν μπορεί η μητέρα των μελλοντικών του παιδιών να είναι ατιμασμένη. Για να συγκαλύψει τις ενοχές και την ευθύνη των ευυπόληπτων οικογενειών, υποχρεώνουν τον Κερίμ να αποκαταστήσει την τιμή της Φατμαγκιούλ και να την παντρευτεί. Η Φατμαγκιούλ δεν έχει καμία άλλη επιλογή παρά να δεχτεί.
Αν και ο Κερίμ είναι ο μοναδικός από τους τέσσερις που δεν την άγγιξε, η Φατμαγκιούλ, υπό την επήρεια του σοκ, πιστεύει πως και εκείνος την βίασε.
Ξυπνάει ο έρωτας μέσα από τις στάχτες;
«Fatmagul» στο Mega, μια ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ Κετενσί)), Engin Akyurek (Κερίμ Ιλγκάζ), Frat Celik (Μουσταφά Ναλκανί), Murat Daltaban (Μονίρ Τελτσί), Bugra Gulsoy (Βουράλ Ναμλί), Kaan Tasaner (Ερντογάν Γιασαράν), Engin Ozturk (Σελίμ Γιασαράν), Esra Dermacioglu (Μουκάντες Κετενσί), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ Γιασαράν) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ Ακσόυ-Εμπέ Νινέ)
Σενάριο: Ece Yorenc, Melek Gencoglu
Σκηνοθεσία: Hilal Saral

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις