Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 36, 37, 38, 39, 40 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων

Fatmagul Φατμαγκιούλ - Επεισόδια 36, 37, 38, 39, 40 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων







Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 36 με ελληνικούς υπότιτλους


Περίληψη: Ο Βουράλ έχει ακόμη σοβαρές υποψίες για την Ασού και με τον τρόπο του καταφέρνει να πάρει από εκείνη τις απαντήσεις που θέλει. Η είδηση της επιστροφής της Φατμαγκιούλ ανακουφίζει τους Γιασαράν. Καθώς αρχίζει όμως η αντίστροφη μέτρηση για το γάμο της Μελτέμ και του Σελίμ, υπάρχουν ακόμη δυο μεγάλοι κίνδυνοι. Η Μουκάντες και η Εμπέ Νινέ. Για το λόγο αυτό, δραστηριοποιείται ο Μιουνίρ προκειμένου να βρεθεί λύση. Βρίσκει πρόφαση να στείλει τη μέρα του γάμου μακριά από την Πόλη τη Μουκάντες και την Εμπέ Νινέ. Μετά από μήνες, η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ μένουν επιτέλους μόνοι. Η Φατμαγκιούλ είναι αποφασισμένη να του πει όλη την αλήθεια για τα συναισθήματα της…




Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 37 με ελληνικούς υπότιτλους


Περίληψη: Η πληροφορία που έδωσε η Φατμαγκιούλ στη Μελτέμ, σκάει σαν βόμβα στην αίθουσα που γίνεται ο γάμος. Η Μελτέμ είναι πλέον αντιμέτωπη με την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της. Ο Κερίμ καταλαβαίνει ότι όλα θα αλλάξουν. Σκεπτόμενος ότι οι Γιασαράν θα θελήσουν να πάρουν εκδίκηση, προσπαθεί να πείσει τη Φατμαγκιούλ να απομακρυνθούν από το σπίτι. Φοβάται πλέον ότι η Φατμαγκιούλ θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους εχθρούς της. Το παιχνίδι της απόκρυψης της αλήθειας φτάνει πια στο τέλος του για τη Φατμαγκιούλ. 'Ομως ούτε ο Ερντογάν ούτε ο Ρεσάτ Γιασαράν έχουν σκοπό να την αφήσουν έτσι...



Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 38 με ελληνικούς υπότιτλους


Περίληψη: Ο φόβος του Κερίμ επαληθεύεται και μια νύχτα που είναι μόνος με τη Φατμαγκιούλ, κάνει έφοδο ο Ερντογάν. Η Φατμαγκιούλ έρχεται αντιμέτωπη με τις σκιές που τις μαύρισαν τη ζωή πριν από μήνες. Η Εμπέ Νινέ κι η Μουκάντες καταφέρνουν να πουλήσουν τα σπίτια τους στο χωριό, χωρίς να γνωρίζουν τι έχει συμβεί στην Πόλη. Η Εμπέ Νινέ την τελευταία στιγμή καταλαβαίνει ότι έχουν πέσει σε παγίδα του Μιουνίρ. Τώρα πια και η Εμπέ Νινέ ξέρει την αλήθεια. Τα γεγονότα, όμως, θα φέρουν αντιμέτωπους σε μια μάχη ζωής και θανάτου τον Κερίμ με τον Μουσταφά!



Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 39 με ελληνικούς υπότιτλους


Περίληψη: Ο Μουσταφά μαθαίνει από τον Κερίμ, εκείνον που μισεί πιο πολύ, ότι η αλήθεια που ήθελε να πιστέψει ήταν τελικά ένα μεγάλο ψέμα. Τώρα ήρθαν στο φως και οι αλήθειες και οι ένοχοι. Ο Κερίμ απέναντι στον Μουσταφά, βάζει τη ζωή του μπροστά, προκειμένου να προστατεύσει τη Φατμαγκιούλ. Η Εμπέ Νινέ, που ανησυχεί για τη ζωή του Κερίμ, παρ' όλα τα εμπόδια, πηγαίνει στην αστυνομία. Οι ισχυρισμοί της Εμπέ Νινέ είναι τόσο σοβαροί που προκαλούν σύγχυση. 'Ολοι, και ειδικότερα η Φατμαγκιούλ, νιώθουν τρόμο και αγωνία όταν μαθαίνουν πως ο Κερίμ είπε όλη την αλήθεια στον Μουσταφά.



Fatmagul Φατμαγκιουλ Επεισόδιο 40 με ελληνικούς υπότιτλους


Περίληψη: Ο Ρεσάτ Γιασαράν, που δεν είναι ακόμη ενήμερος για το συμβάν, έχει ξανά κάποια σχέδια για τη Φατμαγκιούλ και τον Κερίμ, τα οποία όμως θα είναι η καταστροφή του. Η οργή του Μουσταφά θα έχει τώρα ως στόχο της τον Σελίμ. Η Εμπέ Νινέ, που θέλει να αποδοθεί η δικαιοσύνη, συνεχίζει τον αγώνα της. Η Φατμαγκιούλ θέλει πια να παίρνει μόνη της τις αποφάσεις που αφορούν στη ζωή της. Επειδή, όμως, νιώθει ότι προδίδει τον εαυτό της καθώς καταλαγιάζει η απέχθειά της για τον Κερίμ, αρχίζει να ξεσπάει πάνω του. Αυτή η νέα αλλαγή πληγώνει πολύ τον Κερίμ. Η πιο σκοτεινή στιγμή στη ζωή της Φατμαγκιούλ, αποτελεί τώρα θέμα διαπραγμάτευσης μεταξύ του Μουσταφά και του Ρεσάτ Γιασαράν. Και όταν ο Μουσταφά κάνει την επιλογή που θα αλλάξει τη μοίρα του, έρχεται αντιμέτωπος με τη Φατμαγκιούλ.


Υπόθεση σίριαλ:


Περίληψη: Μια ιστορία που θα μας κόψει την ανάσα...
Η «Fatmagul», η νέα καθημερινή δραματική σειρά του Mega, τούρκικης παραγωγής, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 21:15.
Η σειρά αφηγείται την τραγική ιστορία μιας νέας κοπέλας σε ένα παραθαλάσσιο χωριό της Τουρκίας: λίγο πριν παντρευτεί τον άνθρωπο που αγαπά από μικρή, η μοίρα την φέρνει αντιμέτωπη με μια παρέα κακομαθημένων πλουσιόπαιδων και σε μια νύχτα η ζωή της μετατρέπεται σε κόλαση...
Η Φατμαγκιούλ είναι ένα καθημερινό κορίτσι σε μία παραθαλάσσια επαρχία της Τουρκίας. Ζει με τον ολίγον αφελή αδερφό της Ραχμί και τη σκληρή του γυναίκα Μουκάντες. Είναι αρραβωνιασμένη με τον παιδικό της έρωτα, τον Μουσταφά, και σε λίγο καιρό επιτέλους θα ενώσουν τις ζωές τους και θα ξεκινήσει το όνειρο της κοινής τους ζωής.
Ο Κερίμ είναι ένας εκπαιδευόμενος σιδηρουργός που μένει στο ίδιο χωριό. 'Ηταν ακόμα μικρό παιδί όταν ο πατέρας του εγκατέλειψε εκείνον και τη μητέρα του για μια άλλη γυναίκα. Η μητέρα του δεν το άντεξε και αυτοκτόνησε. Η, κρητικής καταγωγής, θεία του, Εμπέ Νινέ, ανέλαβε την ανατροφή του και την καθοδήγησή του. Η Εμπέ Νινέ έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο στην κοινωνία τους εξαιτίας της σοφίας της και των «μαγικών» βοτάνων της. Κάθε καλοκαίρι έρχονται στο χωριό οι ευυπόληπτοι και πλούσιοι παιδικοί φίλοι του Κερίμ από την Κωνσταντινούπολη. Ο Κερίμ μαζί με τον Σελίμ, τον Ερντογάν και τον Βουράλ νιώθει κι αυτός πλούσιος.
Τη νύχτα του αρραβώνα του Σελίμ, οι τέσσερις φίλοι βρίσκουν τη Φατμαγκιούλ μόνη της κι αρχίζουν να την πειράζουν. Ο αρραβωνιαστικός της, Μουσταφά, έχει μόλις φύγει για τα καράβια. Ο Κερίμ, από την πρώτη στιγμή, νιώθει κάτι ιδιαίτερο για τη Φατμαγκιούλ, όμως το αθώο πείραγμα της μεθυσμένης ανδροπαρέας καταλήγει... στο βιασμό της κοπέλας.
Η Φατμαγκιούλ καταρρέει κι ο αρραβωνιαστικός της σε μία κρίση ζήλειας την χωρίζει. Δεν μπορεί η μητέρα των μελλοντικών του παιδιών να είναι ατιμασμένη. Για να συγκαλύψει τις ενοχές και την ευθύνη των ευυπόληπτων οικογενειών, υποχρεώνουν τον Κερίμ να αποκαταστήσει την τιμή της Φατμαγκιούλ και να την παντρευτεί. Η Φατμαγκιούλ δεν έχει καμία άλλη επιλογή παρά να δεχτεί.
Αν και ο Κερίμ είναι ο μοναδικός από τους τέσσερις που δεν την άγγιξε, η Φατμαγκιούλ, υπό την επήρεια του σοκ, πιστεύει πως και εκείνος την βίασε.
Ξυπνάει ο έρωτας μέσα από τις στάχτες;
«Fatmagul» στο Mega, μια ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Beren Saat (Φατμαγκιούλ Κετενσί)), Engin Akyurek (Κερίμ Ιλγκάζ), Frat Celik (Μουσταφά Ναλκανί), Murat Daltaban (Μονίρ Τελτσί), Bugra Gulsoy (Βουράλ Ναμλί), Kaan Tasaner (Ερντογάν Γιασαράν), Engin Ozturk (Σελίμ Γιασαράν), Esra Dermacioglu (Μουκάντες Κετενσί), ο Musa Uzunlar (Ρεσάτ Γιασαράν) και η Sumru Yavrucuk (Μεριέμ Ακσόυ-Εμπέ Νινέ)
Σενάριο: Ece Yorenc, Melek Gencoglu
Σκηνοθεσία: Hilal Saral


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις