Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Μπρούσκο - Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια 40, 41, 42, 43, 44 πριν προβληθούν στην τηλεόραση & Διαβάστε περιλήψεις επεισοδίων!

Μπρούσκο - Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια 40, 41, 42, 43, 44 της νέας σειράς του ANT1 & Διαβάστε περιλήψεις επεισοδίων! Δείτε πρώτοι τα επόμενα 5 επεισόδια της σειράς πριν προβληθούν στην τηλεόραση



Akarsu Η προδοσία: Eπεισόδια 53, 54, 55, 56, 57 με ελληνικούς υπότιτλους και Περιλήψεις επεισοδίων

Κλεμμένα Όνειρα: Δείτε τα επεισόδια 294, 295, 296, 297, 298 του 3ου κύκλου & διαβάστε περιλήψεις επεισοδίων

Μπρούσκο - Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια 40, 41, 42, 43, 44 πριν προβληθούν στην τηλεόραση & Διαβάστε περιλήψεις επεισοδίων!

Ένα αστέρι γεννιέται (Gonulcelen) - Επεισόδιο 83, 84, 85 με ελληνικούς υπότιτλους και Περιλήψεις επεισοδίων



Μπρούσκο - Επεισόδιο 40


Περίληψη: Η Μελίνα, διαλυμένη ψυχολογικά, αφήνει πίσω της την Κύπρο, ενώ ο Αχιλλέας προφυλακίζεται. Η Δάφνη, απαλλαγμένη προσωρινά απ’ τις απειλές της Άντζελας, αφοσιώνεται ξανά στην ποίηση. Ο Μηνάς, πιέζει την Κωνσταντίνα, να μεσολαβήσει και να πείσει τη Βασιλική να τον συγχωρέσει. Η μικρή Στεφανία, παίρνει επίσημα το επίθετο του Σήφη. Ο Ματθαίος μαθαίνει ένα στοιχείο που του έκρυβε ο Μάρκος και το οποίο έχει άμεση σχέση με τη δίκη του Αχιλλέα. Στο μεταξύ η Μελίνα, πείθεται απ’ τη Βασιλική να επιστρέψει και να εργαστεί ξανά στην Κρήτη, γεγονός που φτάνει στ’ αφτιά του Σήφη, ξυπνώντας του… άγριες διαθέσεις!

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



Μπρούσκο - Επεισόδιο 41

Περίληψη: Οι ώρες στη φυλακή περνούν δύσκολα για τον Αχιλλέα. Η μοναδική του συντροφιά είναι η ανάμνηση της Μελίνας και οι επισκέψεις των αδελφών του. Η Ευρυδίκη, επιδιώκοντας μια επανασύνδεση, τον επισκέπτεται κι αυτή. Όμως η απόρριψη που δέχεται, της βάζει ξανά στο μυαλό την ιδέα να τον εξοντώσει. Η Δάφνη ετοιμάζει μια γιορτή για την επόμενη μέρα, με αφορμή την επέτειό της με τον Διαμαντή. Ο ερχομός της Μελίνας στην Κρήτη, αναστατώνει την Αναστασία που προσπαθεί να ηρεμίσει τον Σήφη. Ο Ματθαίος, ετοιμάζεται να πολεμήσει τον Μάρκο και τον Ιωάννου, χρησιμοποιώντας τα ίδια ανέντιμα «όπλα». Η γιαγιά Ανδριανή, σοκαρισμένη ανακαλύπτει την παράνομη σχέση της Χριστίνας με τον Νεκτάριο. Ο Σήφης «στήνει» μια δήθεν τυχαία συνάντηση με τη Μελίνα. Το ζευγάρι έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο στα Χανιά για πρώτη φορά μετά την επίθεση του Σήφη στο Λονδίνο, αλλά το κλίμα μοιάζει πιο φιλικό αυτή τη φορά.

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



Μπρούσκο - Επεισόδιο 42

Περίληψη: Ο Σήφης και η Μελίνα συναντιούνται ξανά στα Χανιά για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό. Προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία του, της ζητάει μιλήσουν με ηρεμία. Η Μελίνα, θέλει να τον αποφύγει, γιατί δεν ξέρει τι έχει στο μυαλό του και το αναβάλλει ευγενικά. Αν και δείχνει να μην τον ενοχλεί η άρνησή της, στο μυαλό του έχει άλλα σχέδια. Η ζωή του Αχιλλέα στη φυλακή θα διατρέξει θανάσιμο κίνδυνο, καθώς κάποιος θέλει να τον βγάλει από τη μέση. Στο μεταξύ, η Άντζελα κλείνει ασφυκτικά τον κλοιό των αποκαλύψεων γύρω από τη Δάφνη. Στη διάρκεια της γιορτής που γίνεται στο σπίτι του Διαμαντή για την επέτειο του γάμου και με καλεσμένη την «αφρόκρεμα» της Κρήτης, θα «σκάσει» σαν βόμβα η αποκάλυψη για το παρελθόν της. Τώρα η Δάφνη, καλείται ν’ αντιμετωπίσει μια νέα, σκληρή πραγματικότητα.



Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



Μπρούσκο - Επεισόδιο 43

Περίληψη: Ο Αχιλλέας μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή, αφού ήδη μια μεγάλη ποσότητα δηλητηρίου έχει απορροφηθεί από τον οργανισμό του. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δείχνουν ότι το δηλητήριο υπήρχε στο κέικ που έφτιαξε η Δήμητρα.

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



Μπρούσκο - Επεισόδιο 44

Περίληψη: Μόλις η Μελίνα μαθαίνει ότι ο Αχιλλέας πεθαίνει, συντετριμμένη φεύγει για την Κύπρο προκειμένου ν’ αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της. Εκεί όμως δέχεται την επίθεση της Ευρυδίκης, που της απαγορεύει να μπει στην εντατική μονάδα. Η Δάφνη, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και ο Διαμαντής, που αισθάνεται ντροπιασμένος θέλει να τη διώξει απ’ την Κρήτη. Ο Σήφης ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει πως η Δάφνη επέστρεψε όλα τα περιουσιακά της στοιχεία στον Διαμαντή, χωρίς να φέρει καμία αντίρρηση. Έντρομος ο Νεκτάριος, ανακαλύπτει στην κουζίνα φυτοφάρμακο κι ένα λαστιχάκι μαλλιών της κόρης του κι οι υποψίες όλων στρέφονται στη μικρή Μαρίνα, ως υπαίτια της δηλητηρίασης του Αχιλλέα. Ο Σήφης, ανακοινώνει στον δικηγόρο του πως δεν σκοπεύει να χωρίσει απ’ τη Μελίνα αν δεν συναντηθεί και αν δεν μιλήσει πρώτα μαζί της.

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ



ΥΠΟΘΕΣΗ:
Το «ΜΠΡΟΥΣΚΟ» παρουσιάζει μια ρομαντική, αλλά και παθιασμένη ιστορία δύο νέων. Ο έρωτας του Αχιλλέα Ματθαίου από την Κύπρο και της Μελίνας Γιαννακάκη από την Κρήτη, θα μπορούσε να έχει ως βάση τη διαχρονική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Πρόκειται για μία σύγχρονη διασκευή του αρχέτυπου μύθου, που πραγματεύεται έναν απαγορευμένο έρωτα.

Όλα ξεκινούν στην Αθήνα, όταν ένα βράδυ η 25χρονη Μελίνα (Ελένη Βαΐτσου) γιορτάζει με τις φίλες της το τέλος της εργένικης ζωής, αφού σε τρεις μέρες παντρεύεται στην Κρήτη τον εφηβικό της έρωτα, Σήφη Γιαννακάκη, (Αποστόλη Τότσικα). Στο ίδιο μπαράκι διασκεδάζει με τον αδελφό του και κάποιους παλιούς συμφοιτητές, ο 30χρονος Αχιλλέας Ματθαίου (Ανδρέας Γεωργίου). Το κρασί «Μπρούσκο» που κερνά τη μέλλουσα νύφη ο Αχιλλέας, μεθάει από έρωτα τους δύο νέους, που από την πρώτη στιγμή έρχονται κοντά.

Το άλλο πρωί, όταν η επήρεια του αλκοόλ έχει περάσει, η Μελίνα ντροπιασμένη για τη συμπεριφορά της, το σκάει επιστρέφοντας στην Κρήτη και στον Σήφη για τις προετοιμασίες του γάμου. Ο Αχιλλέας, δεν θα την ψάξει, εξάλλου του διαφεύγει το όνομά της. Όμως η μοίρα θα τα φέρει έτσι και οι δύο νέοι θα ξανασυναντηθούν… στο πρώτο κιόλας επεισόδιο!

Πάτησε εδώ για να μάθεις περισσότερα για την υπόθεση και τους πρωταγωνιστές!

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ:

Αποστόλης Τότσικας
Ανδρέας Γεωργίου
Ελένη Βαΐτσου
και η Εβελίνα Παπούλια
Γιώργος Ζένιος
Στον ρόλο του “Μάρκου” ο Αντώνης Καρυστινός
Στον ρόλο της “Κωνσταντίνας” η Τζόυς Ευείδη
Κούλλης Νικολάου
Βαρβάρα Λάρμου
Αλέξανδρος Παρίσης

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις