Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Το "Μπρούσκο" κάνει πρεμιέρα σήμερα στον ant1! Τα πάντα για την υπόθεση και τους πρωταγωνιστές

Έρχονται μεθυστικά απογεύματα...
Πρεμιέρα Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:15 με διπλό επεισόδιο

Και από Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου καθημερινά στις 19:00


Η ελληνική μυθοπλασία επιστρέφει δυναμικά στον ΑΝΤ1 με τη νέα καθημερινή σειρά «Μπρούσκο». Τη σειρά υπογράφουν οι καταξιωμένοι δημιουργοί ελληνικών σίριαλ, Βάνα Δημητρίου (σενάριο), Ανδρέας Γεωργίου και Στάμος Τσάμης (σκηνοθεσία). Μαζί τους, ένα μεγάλο cast γνωστών κι αγαπημένων ηθοποιών, μεταξύ αυτών: ο Αποστόλης Τότσικας, ο Ανδρέας Γεωργίου, η Εβελίνα Παπούλια, ο Αντώνης Καρυστινός, η Τζόυς Ευείδη, ο Γιώργος Ζένιος, ο Κούλλης Νικολάου, η Βαρβάρα Λάρμου, καθώς και η πρωτοεμφανιζόμενη Ελένη Βαΐτσου. Όλοι μαζί υπόσχονται να μας χαρίσουν δυνατές στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις.




Το «ΜΠΡΟΥΣΚΟ» παρουσιάζει μια ρομαντική, αλλά και παθιασμένη ιστορία δύο νέων. Ο έρωτας του Αχιλλέα Ματθαίου από την Κύπρο και της Μελίνας Γιαννακάκη από την Κρήτη, θα μπορούσε να έχει ως βάση τη διαχρονική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Πρόκειται για μία σύγχρονη διασκευή του αρχέτυπου μύθου, που πραγματεύεται έναν απαγορευμένο έρωτα.

Ο τηλεθεατής θα ταξιδέψει μέσα από την ερωτική ιστορία σε δύο πανέμορφα νησιά, την Κρήτη και την Κύπρο. Θα αναπολήσει ξεχασμένα έθιμα, τα οποία δίνουν ταυτότητα και στίγμα στη σειρά από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, αναδεικνύοντας την κουλτούρα τους μέσα από μια σύγχρονη ματιά. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε φυσικούς χώρους όπως τα γραφικά σοκάκια της πανέμορφης πόλης των Χανίων, τα αμπέλια της κυπριακής γης, τις συναρπαστικές παραλίες της Κρήτης, τα αρχοντικά σπίτια της Λευκωσίας. Πρόκειται για μια εξαιρετική παραγωγή, το cast της οποίας αριθμεί περισσότερους από 25 ηθοποιούς και πολλές έκτακτες συμμετοχές.

Όλα ξεκινούν στην Αθήνα, όταν ένα βράδυ η 25χρονη Μελίνα (Ελένη Βαΐτσου) γιορτάζει με τις φίλες της το τέλος της εργένικης ζωής, αφού σε τρεις μέρες παντρεύεται στην Κρήτη τον εφηβικό της έρωτα, Σήφη Γιαννακάκη, (Αποστόλη Τότσικα). Στο ίδιο μπαράκι διασκεδάζει με τον αδελφό του και κάποιους παλιούς συμφοιτητές, ο 30χρονος Αχιλλέας Ματθαίου (Ανδρέας Γεωργίου). Το κρασί «Μπρούσκο» που κερνά τη μέλλουσα νύφη ο Αχιλλέας, μεθάει από έρωτα τους δύο νέους, που από την πρώτη στιγμή έρχονται κοντά.

Το άλλο πρωί, όταν η επήρεια του αλκοόλ έχει περάσει, η Μελίνα ντροπιασμένη για τη συμπεριφορά της, το σκάει επιστρέφοντας στην Κρήτη και στον Σήφη για τις προετοιμασίες του γάμου. Ο Αχιλλέας, δεν θα την ψάξει, εξάλλου του διαφεύγει το όνομά της. Όμως η μοίρα θα τα φέρει έτσι και οι δύο νέοι θα ξανασυναντηθούν… στο πρώτο κιόλας επεισόδιο!

Ένας συνεταιρισμός κρασιού –«Μπρούσκο», είναι η αφορμή που θα ενωθούν μετά από χρόνια οι Γιαννακάκηδες από την Κρήτη και οι Ματθαίοι από την Κύπρο. Τότε, εντελώς ξαφνικά οι δύο νέοι θα ξανασυναντηθούν και αυτή τη φορά ο έρωτας θα τους παρασύρει σ’ έναν δρόμο χωρίς επιστροφή, ενώ το κόστος… θα είναι ανυπολόγιστο για όλους!

Την ίδια στιγμή μια αγάπη από το παρελθόν, έρχεται στο προσκήνιο για να φέρει τραγικές αποκαλύψεις. Η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας Γιαννακάκη και αδελφή του Σήφη, Αναστασία (Βαρβάρα Λάρμου), θα βρεθεί ξανά μετά από χρόνια πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ματθαίο, (Κούλλη Νικολάου). Αν και έχει περάσει τόσος καιρός, δεν μπορεί να ξεχάσει πως ο Ματθαίος την εγκατέλειψε για να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα. Το προφανές όμως… δεν είναι πάντα το αληθινό! Ποια μέλη της οικογένειας γνωρίζουν την αιτία του χωρισμού και δε μιλούν; Για πόσο ακόμα η αλήθεια θα μένει κρυφή;

Το σκοτεινό παρελθόν στοιχειώνει ακόμα μια ηρωίδα, τη Δάφνη (Εβελίνα Παπούλια). Παντρεμένη εδώ και 8 χρόνια με τον πανίσχυρο Κρητικό, Διαμαντή Νικολάου (Γιώργο Ζένιο), η νεαρή γυναίκα προσπαθεί απεγνωσμένα να κρύψει από όλους την παλιά της «ένοχη» ζωή. Μια αντιπαλότητα με κάποια άλλη γυναίκα όμως, θα ζωντανέψει τους εφιάλτες της... σε μια στιγμή! Τις μεγάλες ανατροπές και τις σκοτεινές συνομωσίες θα ενισχύσει με την παρουσία του ένας γοητευτικός άντρας, ο οποίος θα θελήσει να καταστρέψει τον συνεταιρισμό των Ματθαίων και των Γιαννακάκηδων. Πρόκειται για τον επιχειρηματία Μάρκο Χατζή, (Αντώνη Καρυστινό), από τη Θεσσαλονίκη. Αδίστακτος και σκληρός, θα εμπλακεί στις ζωές των πρωταγωνιστών και θα προσπαθήσει να συντρίψει τους πάντες, προκειμένου να πετύχει τον στόχο του.

Η ήρεμη ζωή της επαρχιακής πόλης, σύντομα θα διαταραχθεί από ένα μεγάλο σκάνδαλο που θα ξεσπάσει. Συνταρακτικά μυστικά μετά από χρόνια θα αποκαλυφθούν. Μια νέα μέρα θα ξημερώσει για όλους και τότε θα αναγκαστούν να έρθουν αντιμέτωποι με μια άλλη πραγματικότητα, γεμάτη επώδυνες ανατροπές, που θα τους παρασύρει στη δίνη της.

Όμως η αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι, διαμορφώνει μια καινούργια αρχή πάνω σε γερές βάσεις. Τώρα, οι ήρωες, αν θέλουν να ζήσουν τη ζωή που ίδιοι επιθυμούν, καλούνται να αποδείξουν πως διαθέτουν τη δύναμη και την τόλμη να προσπεράσουν τα «πρέπει», τα «θέλω» και τους κανόνες της κοινωνίας, αναλαμβάνοντας το αντίτιμο των επιλογών τους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία
Ανδρέας Γεωργίου, Στάμος Τσάμης
Σενάριο
Βάνα Δημητρίου

Πρωταγωνιστούν: 

Αποστόλης Τότσικας
Ανδρέας Γεωργίου
Ελένη Βαΐτσου
και η Εβελίνα Παπούλια
Γιώργος Ζένιος
Στον ρόλο του “Μάρκου” ο Αντώνης Καρυστινός
Στον ρόλο της “Κωνσταντίνας” η Τζόυς Ευείδη
Κούλλης Νικολάου
Βαρβάρα Λάρμου
Αλέξανδρος Παρίσης

Συμπρωταγωνιστούν:

Μαρίνος Κόνσολος
Τζούλη Τσόλκα
Μέλπω Κολόμβου
Χριστιάνα Θεοδώρου
Ανατολή Γρηγοριάδου
Στέφανος Μιχαήλ
Παυλίνα Μαυρή
Στον ρόλο της “γιαγιάς” η Έλλη Κυριακίδου
Και τα παιδιά: Χριστίνα Άδωνη και Tera Elle Perrie.

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com. Πηγή: zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις