Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Μπρούσκο - Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια 27, 28, 29, 30, 31 πριν προβληθούν στην τηλεόραση & Διαβάστε περιλήψεις επεισοδίων!

Μπρούσκο - Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια 27, 28, 29, 30, 31 της νέας σειράς του ANT1 & Διαβάστε περιλήψεις επεισοδίων! Δείτε πρώτοι τα επόμενα 5 επεισόδια της σειράς πριν προβληθούν στην τηλεόραση



Κλεμμένα Όνειρα: Δείτε τα 5 πρώτα επεισόδια του 3ου κύκλου ( Επεισόδια 274 - 278) & διαβάστε περιλήψεις επεισοδίων

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - Επεισόδιο 74, 75, 76 με ελληνικούς υπότιτλους: Κυκλοφορεί το άλμπουμ της Χασρέτ!

Akarsu Η προδοσία: Eπεισόδια 33, 34, 35, 36, 37 με ελληνικούς υπότιτλους και Περιλήψεις επεισοδίων (νεα links)






Τα
Μπρούσκο - Επεισόδιο 27

Περίληψη:  Η Δάφνη, δημιουργώντας ίντριγκες, παλεύει ν’ αποτρέψει τον Αχιλλέα, ν’ αποκαλύψει στον Σήφη, τη σχέση του με τη Μελίνα. Κι ενώ όλοι πιστεύουν ότι πίσω απ’ τον πυροβολισμό του Ματθαίου βρίσκεται η Αναστασία, εκείνη «στριμώχνει» τον Διαμαντή, που της ομολογεί ποιος μεσολάβησε και σταμάτησαν οι έρευνες γύρω απ’ το δυστύχημα των γονιών του Ματθαίου. Από διαβολική σύμπτωση, ο Μιχάλης Ιωάννου, υπήρξε «ένθερμος πελάτης» της Δάφνης στο παρελθόν, γεγονός που εκμυστηρεύεται ο ίδιος στον Μάρκο, που δεν κρατάει το στόμα του κλειστό. Ο Σήφης εξακολουθεί ν’ αρνείται να γνωριστεί με την κόρη του, τη Στεφανία. Μετά την ψυχρή στάση του Ματθαίου, ο Αχιλλέας, λυπημένος, επιστρέφει στο Πόρτο Ράφτη, όπου η ζωή του κι η ζωή της Μελίνας, θα μπουν γι’ άλλη μια φορά σε κίνδυνο!



Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



Μπρούσκο - Επεισόδιο 28


Περίληψη: Μετά την επίθεση από τους δύο άγνωστους άντρες η Μελίνα είναι τραυματισμένη. Ο Αχιλλέας επιμένει να καταγγείλουν το συμβάν στην αστυνομία, εκείνη όμως αρνείται. Ο Σήφης με την Αναστασία σοκαρισμένοι από τις αποκαλύψεις του Μάρκου για το παρελθόν της Δάφνης, βρίσκονται σε μεγάλο δίλλημα για το αν θα μιλήσουν στον Διαμαντή ή όχι. Ενώ ο Διαμαντής γίνεται τρομερά καχύποπτος με τους Ματθαίους μετά και την εμφάνιση του Αχιλλέα στην Κρήτη. Η Αναστασία παραδέχεται στον Σήφη ότι δεν έχει ξεπεράσει τον Ματθαίο, γεγονός που τον εξοργίζει. Η Ευρυδίκη με τον φόβο πως με το διαζύγιο μπορεί να χάσει τα πάντα, προχωρά το σχέδιό της με τον Αντώνη, για να αναγκάσουν τον Αχιλλέα να επιστρέψει στην Κύπρο. Ο Μηνάς προσπαθεί να ξανακερδίσει τη Βασιλική, εκείνη όμως τον απορρίπτει και φεύγει κρυφά να συναντήσει τη Μελίνα. Παράλληλα η Ευρυδίκη ειδοποιεί τον Σήφη για το πού βρίσκεται η γυναίκα του.



Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



Μπρούσκο - Επεισόδιο 29

Περίληψη: Ο Αχιλλέας ζητάει από τον Ιωάννου πίστωση χρόνου προκειμένου να επιστρέψει τα χρήματα, ενώ ο Ματθαίος επιμένει στην απόφασή του και δεν δέχεται να δει τον αδερφό του. Ενώ ο Σήφης προσπαθεί να ανακαλύψει αν η Μελίνα βρίσκεται στην Αθήνα, την ίδια στιγμή δέχεται πιέσεις από την Αναστασία προκειμένου να πλησιάσει το παιδί του. Μια συνάντησή του Σήφη με την Αγγελική θα έχει απρόοπτες συνέπειες και θα μπερδέψει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Οι δύο πρώην εραστές θα θυμηθούν το παρελθόν και θα έρθουν κοντά. Ο κλοιός γύρω από τη Δάφνη και το ένοχο παρελθόν της, σφίγγει ακόμα περισσότερο, καθώς ο Μάρκος πλησιάζει στην αλήθεια.



Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



Μπρούσκο - Επεισόδιο 30



Περίληψη:

Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-



Μπρούσκο - Επεισόδιο 31

Περίληψη:


Πάτησε εδώ για να δεις το επεισόδιο
- Περίμενε 5 sec και πάτησε skip ad στη σελίδα ad.fly που θα εμφανιστεί-


ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ



ΥΠΟΘΕΣΗ:
Το «ΜΠΡΟΥΣΚΟ» παρουσιάζει μια ρομαντική, αλλά και παθιασμένη ιστορία δύο νέων. Ο έρωτας του Αχιλλέα Ματθαίου από την Κύπρο και της Μελίνας Γιαννακάκη από την Κρήτη, θα μπορούσε να έχει ως βάση τη διαχρονική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Πρόκειται για μία σύγχρονη διασκευή του αρχέτυπου μύθου, που πραγματεύεται έναν απαγορευμένο έρωτα.

Όλα ξεκινούν στην Αθήνα, όταν ένα βράδυ η 25χρονη Μελίνα (Ελένη Βαΐτσου) γιορτάζει με τις φίλες της το τέλος της εργένικης ζωής, αφού σε τρεις μέρες παντρεύεται στην Κρήτη τον εφηβικό της έρωτα, Σήφη Γιαννακάκη, (Αποστόλη Τότσικα). Στο ίδιο μπαράκι διασκεδάζει με τον αδελφό του και κάποιους παλιούς συμφοιτητές, ο 30χρονος Αχιλλέας Ματθαίου (Ανδρέας Γεωργίου). Το κρασί «Μπρούσκο» που κερνά τη μέλλουσα νύφη ο Αχιλλέας, μεθάει από έρωτα τους δύο νέους, που από την πρώτη στιγμή έρχονται κοντά.

Το άλλο πρωί, όταν η επήρεια του αλκοόλ έχει περάσει, η Μελίνα ντροπιασμένη για τη συμπεριφορά της, το σκάει επιστρέφοντας στην Κρήτη και στον Σήφη για τις προετοιμασίες του γάμου. Ο Αχιλλέας, δεν θα την ψάξει, εξάλλου του διαφεύγει το όνομά της. Όμως η μοίρα θα τα φέρει έτσι και οι δύο νέοι θα ξανασυναντηθούν… στο πρώτο κιόλας επεισόδιο!

Πάτησε εδώ για να μάθεις περισσότερα για την υπόθεση και τους πρωταγωνιστές!

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ:

Αποστόλης Τότσικας
Ανδρέας Γεωργίου
Ελένη Βαΐτσου
και η Εβελίνα Παπούλια
Γιώργος Ζένιος
Στον ρόλο του “Μάρκου” ο Αντώνης Καρυστινός
Στον ρόλο της “Κωνσταντίνας” η Τζόυς Ευείδη
Κούλλης Νικολάου
Βαρβάρα Λάρμου
Αλέξανδρος Παρίσης

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις