Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: Τι θα δούμε την επόμενη σεζόν! Αναλυτικοί διάλογοι

Τι θα δούμε στην επόμενη σεζόν;
Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά. σύμφωνα με το περιοδικό My TV...

Το τέλος πλησιάζει

XΟΥΡΕΜ: "Ο πρίγκηπας Μουσταφά πρέπει να φύγει από τη Mανίσα, Ρουστέµ Πασά. Αυτό πρέπει να κάνουµε! Πρέπει να βρούµε έναν τρόπο να στείλουµε τον Μουσταφά µακριά από τη Μανίσα".
ΡΟΥΣΤΕΜ: "Έχω κάποιες ιδέες, Σουλτάνα µου, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι αποτελεσµατικές…".



Ο Ρουστέµ ανακοινώνει στη Χουρέµ το νέο σχέδιό του, σύµφωνα µε το οποίο θα στείλει τον Μουσταφά στην Αµάσεια. Πίσω στη Μανίσα, ο Μουσταφά δείχνει να τον προβληµατίζει η ψυχρή σχέση που έχει µε τον πατέρα του. Απογοητευµένος εκφράζει στον Γιαχιά την ανησυχία του γι’ αυτό, υποστηρίζοντας ότι έπαψε πια να είναι ο αγαπηµένος γιος του Σουλεϊµάν.

Ο Γιαχιά για να τον καθησυχάσει του αναφέρει ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα ήταν ακόµη στο σαντζάκι που οδηγεί στον θρόνο. Τις επόµενες µέρες, ο Μουσταφά µαθαίνει ότι ο Μεχµέτ θα πάει για εκπαίδευση στην Αµάσεια και αισθάνεται ανακουφισµένος.

Η παγίδα που στήνει ο Ρουστέµ στον Μουσταφά

Ένας Ούγγρος Πρέσβης, ο Λάζκι, εµφανίζεται στο παλάτι ζητώντας απεγνωσµένα να συναντήσει τον Σουλεϊµάν. Ο Λούτφι αρνείται στον Πρέσβη να τον οδηγήσει µπροστά στον Μεγαλειότατο. Ο Ρουστέµ όµως αδράττει την ευκαιρία χρησιµοποιώντας τον Λάζκι για να εξυπηρετήσει τα πανούργα σχέδιά του.

ΡΟΥΣΤΕΜ: "Η επιµονή σας είναι µάταιη. Είναι αδύνατον να γίνει αυτή η συνάντηση...".
ΛΑΖΚΙ: "Αν η Ουγγαρία δοθεί στον βασιλιά µας, Φερδινάνδο, τότε οι χώρες µας θα πρέπει να συνεργαστούν. Είµαστε έτοιµοι να πληρώσουµε τους φόρους µας και πολλά άλλα. ∆εν θέλουµε πόλεµο, Πασά…".
ΡΟΥΣΤΕΜ: "Εφόσον δεν θέλετε πόλεµο... µείνετε µακριά από το Μπούδιν».
ΛΑΖΚΙ: "Πασά, αυτή είναι µια µεγάλη ευκαιρία. Όλη αυτή η εχθρότητα µεταξύ των χωρών µας για τα επόµενα χρόνια θα τελειώσει αν ένας αξιόπιστος Βεζίρης... όπως εσείς, προτείνει αυτό στον Σουλτάνο".
ΡΟΥΣΤΕΜ: "Είναι αδύνατον για µένα να κάνω µια τέτοια πρόταση. Ο Μεγάλος Βεζίρης είναι ο µόνος που µπορεί να το κάνει αυτό… και ο Πρίγκιπας Μουσταφά επίσης! Είναι ο ισχυρότερος διάδοχος του θρόνου".

Στα δίχτυα του Ρουστέµ ο Σουλεϊμάν

Ο Σουλτάνος περπατάει στο δάσος µε τα παιδιά του, όταν ξαφνικά ένας δερβίσης, ο Χότζα Ελβιγιά, φωνάζει το όνοµά του. Ο Σουλτάνος ξαφνιάζεται. Ο δερβίσης τον πλησιάζει και του λέει: "Προσέξτε τον εαυτό σας, ειδικά από το δικό σας αίµα! ∆ιαφορετικά όταν επιστρέψετε θα χάσετε όλους τους αγαπηµένους σας…".

Το σχέδιο του Ρουστέµ έχει εκτελεστεί µε επιτυχία από τον άντρα που έχει υποκριθεί τον δερβίση. Η Χουρέµ µαθαίνει από τον Τζιχανγκίρ όλα όσα συνέβησαν στο δάσος και χαµογελά µε νόηµα στον Σουµπούλ Αγά.

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις