Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Ανδρέας Γεωργίου: Η επανασύνδεση με την Ελευθερία Ελευθερίου και η αποκάλυψη για τις εξελίξεις στο «Μπρούσκο» στο πρωϊνό του ANT1

Ανδρέας Γεωργίου: Η επανασύνδεση με την Ελευθερία Ελευθερίου και η αποκάλυψη για τις εξελίξεις στο «Μπρούσκο» στο πρωϊνό του ANT1. Δείτε ολόκληρο το video της συνέντευξης!


Ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς «Μπρούσκο», Ανδρέας Γεωργίου, βρέθηκε καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και μίλησε για τη σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά και για τις επερχόμενες εξελίξεις στο καθημερινό σήριαλ του ΑΝΤ1.



Τι είπε για τη σχέση του με την τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου; «Με την Ελευθερία γνωριζόμαστε από όταν ήταν δεκαέξι χρόνων, αλλά δεν το είχα κυνηγήσει τότε γιατί ήταν πολύ μικρή. Ήταν μεν φίλη μου, πάντα όμως είχαμε μια διαφορετική σχέση. [...] Είμαστε μαζί περίπου δύο χρόνια. Ο Αποστόλης Τότσικας με συμβουλεύει, είναι έμπειρος στις μακροχρόνιες σχέσεις» είπε, αποκαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο ότι οι δυο τους είναι και πάλι μαζί, μετά τον σύντομο χωρισμό τους το περασμένο καλοκαίρι.

Πώς είναι όμως να σκηνοθετεί και να παίζει ταυτόχρονα στο «Μπρούσκο»; «Στην πρεμιέρα έγινε κάτι πρωτόγνωρο: ήταν σαν να έβλεπα το ρόλο που έκανα, χωρίς να είμαι εγώ. Έχω καταφέρει νομίζω να το απομονώνω και να “σκηνοθετώ” τον εαυτό μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε και για τις εξελίξεις στο «Μπρούσκο»: «Τα έχει όλα η σεναριογράφος στο μυαλό της, η Βάνα Δημητρίου. Βρίσκει συνέχεια τρόπους να γίνονται ανατροπές και φοβερές εξελίξεις. Σε μερικά επεισόδια θα μας δείτε να μένουμε μαζί με την Μελίνα στο Λονδίνο. Μαθαίνει ο Σήφης πού μένουμε και έρχεται. Μέχρι εκεί μπορώ να σας πω όμως...».

Δείτε το video εδώ:



Πηγή: yupiii.gr, entertv.gr
Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

2 σχόλια :

  1. δεν εχει σχεση με την Ελενη Βαϊτσου ο Ανδρεας? γιατι λεει οτι ειναι παλι μαζι με την Ελευθεριου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ερωτευτικα τον ανδρεα αυτο εχω να πω.... ειναι ενας κουκλος.... δεν ερχεται και απο θεσσαλονικη μερια να δει τις ομορφιες τις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις