Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Θανάσιμη Ομορφιά: Τελευταίο επεισόδιο - Περίληψη και video

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ "Θανάσιμη Ομορφιά". Μάθε τι θα γίνει στο φινάλε της σειράς.



ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Η Σαγεστέ ανακαλύπτει το μαχαίρι του φόνου που είχε κρύψει ο Ναμίκ και εκείνος, προσπαθώντας να καλύψει την ενοχή του, το καταθέτει στην αστυνομία αφού προηγουμένως έχει λάβει την υπόσχεση της Μουαζέζ πως αν αθωώσει τον Σαγίτ θα φύγουν μαζί στο εξωτερικό. Ο Αχμέτ Σουκρού διοργανώνει μεγάλη γιορτή προς τιμήν του γιου του και αποφασίζει να ανακοινώσει τους αρραβώνες της Μουαζέζ με τον Σαγίτ. Η Σαγεστέ, όμως, επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη σε όλη την οικογένεια. Την ίδια στιγμή, ο Ναμίκ και η Μουαζέζ ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν για πάντα την Κωνσταντινούπολη για να ζήσουν μακριά από όλους τον έρωτά τους. Η μοίρα, όμως, έχει καταστρώσει άλλα σχέδια και θα δώσει το δικό της, τραγικό, φινάλε στην ιστορία.

- Θα εμφανιστεί μια σελίδα ad.fly, περίμενε 5 sec και πάτα skip ad - 



ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ «ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑ»

Κι ενώ ο Ναμίκ κρύβει τη Μουαζέζ απ’ όλους, εκμεταλλευόμενος την αμνησία της, η Σαγεστέ ανακαλύπτει την αλήθεια και αιφνιδιάζει τον άνδρα της όταν βρίσκει τη Μουαζέζ. Ο Ναμίκ σοκάρεται όταν βλέπει τη γυναίκα του με τη Μουαζέζ.

-Πώς μπόρεσες να πεις τέτοιο ψέμα; Η Μουαζέζ παρακολουθεί σαστισμένη τον καυγά ανάμεσα στο ζευγάρι και έντρομη ρωτάει τον Ναμίκ:

-Είσαι παντρεμένος, αγνοώντας την οικογενειακή του κατάσταση λόγω της αμνησίας. Η κοπέλα λιποθυμάει από το σοκ και την πηγαίνουν αμέσως στο νοσοκομείο. Η Σαγιεστέ προσπαθεί να βρει απαντήσεις στα ερωτηματικά που έχει, όμως ο άνδρας της τη διαβεβαιώνει πως δήθεν μόνο εκείνη αγαπάει. Λίγες μέρες αργότερα γίνεται το δικαστήριο του Σαγίτ και δυστυχώς αποφασίζεται η φυλάκισή του για κάτι που ποτέ δεν έπραξε ο ίδιος. Αυτό καταρρακώνει ψυχολογικά την οικογένειά του και κυρίως τον πατέρα του, τον Αχμέτ. Η Περιχάν δεν σταματάει να ασκεί ψυχολογική πίεση στη Μουαζέζ και η κοπέλα, νιώθοντας τύψεις, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της. Όμως προτού πάρει τα χάπια, αφήνει ένα σημείωμα. Εκεί φτάνει και η Σαγεστέ με τη Περιχάν και αρχικά νομίζουν ότι η κοπέλα κοιμάται. Όταν όμως καταλαβαίνουν τι έχει συμβεί, η Σαγεστέ προσπαθεί να τη συνεφέρει.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς "Θανάσιμη Ομορφιά" θα προβληθεί στο Mega την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 16.20


Διάβασε επίσης:

ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ & ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ


Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

1 σχόλιο :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις