Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ: Η ώρα της μεγάλης συναυλίες, οι αποκαλύψεις και ο χωρισμός Χασρέτ - Μουράτ! Δείτε το πιο ανατρεπτικό επεισόδιο της σειράς! Φωτογραφίες και video!

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ: Θρίαμβος στη συναυλία! Όμως ο Λεβέντ καταφέρνει να χωρίσει Χασρέτ - Μουράτ !


Γίνεται αστέρι αλλά ο Μουράτ την προδίδει.
Η ώρα της συναυλίας φτάνει και η ερμηνεία της Χασρέτ μαγεύει τους πάντες. Η αποκάλυψη, όμως, ότι η Σαϊμέ είναι μητέρα της και ό,τι ο Μουράτ ήξερε την αλήθεια, αλλά δεν της είχε πει τίποτα, την πληγώνει ανεπανόρθωτα και την κάνει να φύγει από το πλευρό του, λέγοντάς του ότι οι δυο τους τέλειωσαν για πάντα.





Ο Μπουρχάν λέει στα παιδιά του ότι βρήκε μια πολύ καλή δουλειά, αλλά ούτε η Γκιουλνάζ ούτε ο Καντίρ θέλουν να φύγουν από το σπίτι τους γιατί αγαπούν τη γειτονιά και τους ανθρώπους της.  Με το που ακούει τα νέα ο Κόμπρα τρελαίνεται και υπόσχεται να έρθει το επόμενο πρωί και να ζητήσει το χέρι της αγαπημένης του από τον πατέρα της.

Ο Μουράτ πάει να ξυπνήσει τη Χασρέτ αλλά στο κρεβάτι της δεν βρίσκει παρά ένα σημείωμα "συγχώρεσέ με δάσκαλε, πρέπει να φύγω…" και τρέχει στη γειτονιά της να την ψάξει. Εκείνη όμως έχει πάει ήδη στη Σμύρνη μαζί με τον Τζιχάν για να βρει την μητέρα της, και όταν φτάνει εκεί διαπιστώνει ότι είναι πρόεδρος της εταιρίας και άρα δεν μπορεί να μιλήσει στην ίδια παρά μόνο στη γραμματέα της. Στη συνέχεια, μπαίνουν στο πούλμαν της επιστροφής, αλλά στην πρώτη στάση, κοντά στο ξενοδοχείο που έμενε με το δάσκαλό της, η κοπέλα χάνεται και ο Τζιχάν τηλεφωνεί αμέσως στον Μουράτ, ο οποίος τη βρίσκει να κάθεται στη λίμνη.

Η Χασρέτ ανοίγει την καρδιά της και του λέει πως νιώθει ότι είναι καταραμένη, για αυτό και κάνει τη ζωή όλων άνω- κάτω κι εκείνος δεν αντέχει άλλο να τη βλέπει έτσι και τη φιλάει με πάθος.







ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΚΑΙ.. ΣΟΚ!

Μετά τη συναυλία, ο Μουράτ βλέπει τη Σαϊμέ να φεύγει, παρά την υπόσχεση που του είχε δώσει να μιλήσει επιτέλους στη Χασρέτ και να της πει την αλήθεια.

Στο σταθμό των τρένων, ο Μπουρχάν ρωτά τη μητέρα της κόρης του γιατί έγιναν όλα αυτά κι εκείνη του απαντά πως τον άφησει να φύγει, γιατί φοβόταν ότι ο αδερφός της θα σκότωνε τον ίδιο και τη Χασρέτ.




Μεθυσμένη ακόμη από τα χειροκροτήματα του κόσμου που την αποθεώνει, η Χασρέτ αγκαλιάζει τον Μουράτ και του λέει ότι τα κατάφεραν. Λίγα λεπτά αργότερα όμως, τα λόγια του της δίνουν να καταλάβει πως η γυναίκα που ψάχνει τόσο καιρό είναι η Σαϊμέ. Τρέχει στο τρένο να τη βρει και βλέποντάς της δεν μπορεί να συγκρατήσει το θυμό της.

















Την επόμενη μέρα, η Γκιουλνάζ διαδίδει στη γειτονιά τα ευχάριστα νέα για την αδερφή της που είναι στην εφημερίδα, ενώ η Μπαλτσιτσεκ δεν μπορεί να κρύψει τη ζήλια της.

Στη δεξίωση που ακολουθεί, ο Μουράτ και η Χασρέτ δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους ο ένας από τον άλλο, ως τη στιγμή που ο Λεβέντ τους διακόπτει και ζητά από τη Χασρέτ να χορέψουν μαζί.



Πάνω στο χορό, της αποκαλύπτει ότι ο φίλος του ήξερε την αλήθεια για τη Σαϊμέ και η Χασρέτ ταράζεται λέγοντας στον Μουράτ ότι όλα τέλειωσαν μεταξύ τους. Εκείνος φτάνει βρεγμένος έξω από την πόρτα του σπιτιού της, αποφασισμένος να της μιλήσει, ενώ λίγο πιο πίσω ο Λεβέντ παρακολουθεί το σκηνικό.



- Θα εμφανιστεί μια σελίδα ad.fly, περίμενε 5 δευτερόλεπτα και πάτησε skip ad (επιλογή πάνω δεξιά)




ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ & ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ:


Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις