Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο Karadayi: Η Φεριντέ μαθαίνει πως ο Μαχίρ είναι ο δολοφόνος!



Η ώρα της μεγάλης αλήθειας έχει φτάσει. Οι μέρες περνούν βασανιστικά για την οικογένεια Καρά, αφού η μέρα της δίκης πλησιάζει. Ο Μαχίρ δεν αντέχει το θάνατο της πραγματικής του μητέρας και της αδελφής του και αποφασίζει να βάλει τέλος σε όλο αυτό που έχει στηθεί εναντίον της οικογένειάς του. Αποφασίζει να αναλάβει την ευθύνη προκειμένου οι γονείς του, τα αδέλφια του και οι δικοί του άνθρωποι να μην κινδυνεύσουν άλλο πια. Ο Μαχίρ παραδέχεται πως είναι ο δολοφόνος του εισαγγελέα Σουλεϊμάν.



Η Φεριντέ, έχοντας μάθει την πραγματική ταυτότητα του Μαχίρ, έχει βγάλει ένταλμα σύλληψης. Εκείνος μέχρι την τελευταία στιγμή καταφέρνει να ξεφεύγει από την αστυνομία, βγάζοντας εκτός εαυτού τον πατέρα της Φεριντέ, τον Μεχμέτ, αλλά και τον Τουργκούτ, που κάνουν τα πάντα για να τον βγάλουν από τη μέση. Ωστόσο, ο απρόσμενος φρικτός θάνατος της πραγματικής μητέρας του Μαχίρ, της Καντέρ και της αδελφής του, της Μαχπερί, κάνει τον Μαχίρ να πάρει μια καθοριστική απόφαση που θα αλλάξει όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα.



Η σύλληψη μετά την κηδεία

Ο Μαχίρ μπαίνει κρυφά στο σπίτι της οικογένειάς του και αποχαιρετάει τους δικούς του ανθρώπους.-Σας παρακαλώ να προσέχετε! Πρέπει να φύγω!-Πού θα πας; Θα λείπεις καιρό, τον ρωτάει η Ιλκνούρ.-Θα βρω ένα τρόπο να βοηθήσω τον πατέρα μας! Κάντε υπομονή και θα μάθετε. Ο Μαχίρ εξηγεί στον Ορχάν ότι η φωτιά που σκότωσε τη μητέρα του και την αδελφή του δεν ήταν ατύχημα. Αργότερα συναντάει τον Γιασίν και του λέει:-Πρέπει να σταματήσει πια όλο αυτό! Την επόμενη μέρα ο Τουργκούτ ενημερώνει την αστυνομία ότι ο Μαχίρ σίγουρα θα εμφανιστεί στην κηδεία της μητέρας του και της αδελφής του. Την ίδια ώρα ο Μαχίρ ενημερώνει τον Γιασίν ότι θα πάει στην κηδεία. Αν και ο αστυνομικός-φίλος του προσπαθεί να τον πείσει να μην το κάνει, εκείνος επιμένει.Η μέρα της κηδείας έχει φτάσει. Ο Μαχίρ είναι αποφασισμένος να δώσει το «παρών» στην κηδεία της μητέρας του, την οποία δεν πρόλαβε να γνωρίσει καλά. Οι τύψεις που νιώθει είναι αβάσταχτες, όμως παράλληλα, γεμάτος δύναμη και τόλμη, είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες. Ο Μαχίρ εμφανίζεται στην τελετή και σηκώνει το φέρετρο της μητέρας του. Ολοι σοκάρονται, η Σαφιγιέ, τα αδέλφια του, η Αϊτέν, η Μπαχάρ και η Φεριντέ! Ο Τουργκούτ -που βρίσκεται εκεί μαζί με την αστυνομία και σε επιφυλακή για την εμφάνιση του Μαχίρ- δίνει αμέσως εντολή να τον συλλάβουν, όμως ο Μαχίρ τους λέει:-Μετά την τελετή! Πρώτα θα θάψω τη μητέρα μου! Δεν θα φύγω, μην ανησυχείτε. Ο Τουργκούτ είναι ανένδοτος, όμως οι φίλοι του Μαχίρ προτάσσουν τα στήθη τους για να τον προστατεύσουν. Καθώς ο Μαχίρ θάβει τη μητέρα του, μονολογεί: -Μαμά μου! Σε βρήκα αργά και σ' έχασα τόσο νωρίς! Θα συναντηθούμε μια μέρα! Αμέσως μετά την τελετή ο Μαχίρ συλλαμβάνεται! Στο μεταξύ ο Γιασίν πάει στο σπίτι της οικογένειας Καρά και δίνει στη Σαφιγιέ τη διεύθυνσή του, σε περίπτωση που χρειαστούν βοήθεια για όσο ο Μαχίρ θα είναι στη φυλακή. Ο Ορχάν όμως πιστεύει πως ο Γιασίν είναι εχθρός του αδελφού του και έτσι το επόμενο πρωί στήνει καρτέρι έξω από το σπίτι του αστυνομικού και τον πυροβολεί με τρεις σφαίρες.



Η εξομολόγηση του Τουργκούτ και του Μαχίρ
Στο δικαστήριο ο Τουργκούτ προσπαθεί να μιλήσει στη Φεριντέ, αλλά εκείνη τον αποφεύγει. Εκείνος είναι αποφασισμένος να εξομολογηθεί για πρώτη φορά τον έρωτά του για εκείνη.-Θα κάνω τα πάντα για σένα Φεριντέ.-Μην κάνεις τίποτα, Τουργκούτ. Δεν θέλω τίποτα από σένα.-Προσπάθησα τόσες φορές να φύγω μακριά σου. Ζήτησα δύο φορές να με απομακρύνουν από εδώ, αλλά δεν έγινε δεκτό το αίτημά μου. Προσπάθησα να σε βγάλω από το μυαλό μου. Ποτέ δεν σε αγάπησα σαν φίλη μου. Ξέρεις πόσα δαχτυλίδια έχω αγοράσει για σένα; Ολα είναι πεταμένα στα κρύα νερά του Βοσπόρου και το τελευταίο το φοράει η Σερρά. Από την πρώτη μέρα που σε γνώρισα στο κολλέγιο μέχρι και σήμερα είμαι ερωτευμένος μαζί σου. Θα περιμένω μέχρι τη μέρα που θα με αγαπήσεις κι εσύ.Την ίδια ώρα στη φυλακή ο Μαχίρ συναντάει τον πατέρα του και οι δύο άνδρες πέφτουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Ο Ναζίφ αμέσως αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει.-Μοιάζεις να έχεις χάσει πολλά κιλά. Τι έχει συμβεί γιε μου;-Υπήρξε μια φωτιά στο σπίτι της Καντέρ... Μάνα και κόρη μαζί... Σήμερα είχαμε την κηδεία, λέει συγκλονισμένος ο Μαχίρ.-Τι είναι αυτά που λες, Μαχίρ; Πέθανε η Καντέρ; Αγαπημένε μου γιε, σου πήρε τόσο καιρό να μάθεις την αλήθεια. Η μητέρα σου σε αγάπησε τόσο πολύ. Εγώ φταίω για ό,τι συνέβη. Είναι στο χέρι σου να με συγχωρέσεις ή όχι, αλλά να συγχωρέσεις τη μητέρα σου!-Μπαμπά, αν ζούσε τώρα η μαμά, θα έτρεχα να της φιλήσω τα χέρια. Θέλω να το ακούσεις αυτό από μένα και όχι από κάποιον άλλον. Εκαψαν μάνα και κόρη ζωντανές. Δεν ήταν ατύχημα. Η Καντέρ ανακάλυψε κάτι και ήθελε να μου το αποκαλύψει. Προφανώς το έμαθαν και άλλοι αυτό. Θα βάλω όμως ένα τέλος σ' αυτό αύριο.-Μην κάνεις καμία τρέλα Μαχίρ, του λέει ο Ναζίφ και ο φύλακας τους χωρίζει και τους οδηγεί στα κελιά τους.Το βράδυ η Φεριντέ γράφει στο ημερολόγιό της:«Μαχίρ! Δεν υπάρχει πια ελπίδα για τον πατέρα σου. Περίμενα να συμβεί ένα θαύμα σήμερα... Αλλά φοβάμαι πως είχα δίκιο... Με πονάει που θα ξέρω ότι θα είμαι κι εγώ ένα πρόσωπο που θα ευθύνεται για τον αποχωρισμό σου από τον πατέρα σου... Εύχομαι ο πατέρας σου να ήταν αθώος... Το εύχομαι... Το εύχομαι... Η τελευταία μου λέξη σ' εσένα θα είναι... Αντίο!».

Το τέλος για τον Τουργκούτ πλησιάζει
Η Αϊτέν μαζεύει όση δύναμη της έχει απομείνει μετά το βιασμό και επισκέπτεται τον Νετζντέτ στη φυλακή. Εκείνος χαίρεται που τη βλέπει και τη ρωτάει να μάθει αν είναι καλά. Εκείνη με παγωμένο βλέμμα και έτοιμη να πάρει εκδίκηση για το κακό που της συνέβη, τον ρωτάει αν συνεχίζει να ισχύει η υπόσχεση που της έδωσε, ότι θα τιμωρήσει αυτόν που την πλήγωσε. Εκείνος τη διαβεβαιώνει και η Αϊτέν του αποκαλύπτει πως ο βιαστής της είναι ο Τουργκούτ και ότι ο βιασμός έγινε στο γραφείο του Νετζντέτ! Ο Νετζντέτ σοκάρεται! Επιστρέφει στο κελί του και ξεσπάει. Αδυνατεί να πιστέψει ότι τόσο καιρό δούλευε για τον άνδρα που βίασε τη γυναίκα που αγαπάει. Ορκίζεται να πάρει εκδίκηση. Τα προβλήματα όμως για τον Τουργκούτ δεν σταματούν εδώ. Η Σερρά μαθαίνει πως εκείνος ήταν που ζήτησε την απόλυσή της από το δικαστήριο και κατά τη διάρκεια της δίκης του Ναζίφ, εκείνη τον φωνάζει έξω.-Πώς τολμάς να με βγάζεις έτσι έξω; Περιμέναμε αυτή τη στιγμή για μήνες (σ.σ. τη δίκη του Ναζίφ).-Ξέρω ότι εσύ προσπάθησες να απαλλαγείς από μένα κι έπρεπε να το καταλάβω από την αρχή. Πόσο ανόητη ήμουν! Κινήθηκες εναντίον μου και προσπάθησες να με διώξεις από τη δουλειά ή μήπως όχι;- Αγαπημένη μου Σερρά, το έκανα για να μας προστατεύσω, της λέει ο Τουργκούτ και εκείνη τον αρπάζει από το λαιμό.-Ο μόνος στόχος σου είναι η Φεριντέ και η καυτή αγάπη σου για εκείνη. Σε άκουσα! Ακουσα τα όσα της εξομολογήθηκες. Τα άκουσα όλα! Τώρα θα επιστρέψω στην αίθουσα της δίκης και θα αλλάξω την κατάθεσή μου! Συγγνώμη Τουργκούτ, αλλά όλα τελείωσαν!

Η μεγάλη αποκάλυψη του Μαχίρ: «Εγώ σκότωσα τον εισαγγελέα»Η Φεριντέ μπαίνει στην αίθουσα για να ξεκινήσει η δίκη. Ρωτάει τον Ερντάλ, το δικηγόρο του Ναζίφ:-Ο μάρτυράς σου είναι εδώ;-Βεβαίως, μπορούμε να τον καλέσουμε, της λέει εκείνος.-Το αίτημά σου είναι δεκτό. Μπορείτε να φωνάξετε τον Μαχίρ Καρά, λέει η Φεριντέ στους φύλακες. Ο Μαχίρ μπαίνει μέσα στην αίθουσα. Η Φεριντέ προσπαθεί να κρύψει την αμηχανία της, ενώ ο φύλακας του βγάζει τις χειροπέδες. Εκείνος πλησιάζει το ειδώλιο:-Σε ακούμε! Τι έχεις να πεις Μαχίρ Καρά, του λέει η Φεριντέ. -Οπως γνωρίζετε, πριν από δύο μέρες η μητέρα μου Καντέρ Αλτόν, μια σημαντική μάρτυρας αυτής της υπόθεσης, πέθανε από φωτιά που προκλήθηκε στο σπίτι της. Δεν πιστεύω ότι η φωτιά ήταν ατύχημα και πιστεύω ότι είναι καθήκον του δικαστηρίου να ερευνήσει την υπόθεση. Η μόνη μου ελπίδα είναι να βρείτε το δολοφόνο της μητέρας μου.-Κύριε Μαχίρ, ο θάνατος της μητέρας σας δεν είναι το θέμα της υπόθεσης αυτής και αν δεν έχετε κάτι άλλο να πείτε παρακαλώ καθίστε.-Οχι, ήρθα εδώ για να αποκαταστήσω την αλήθεια.-Εντάξει, λοιπόν. Για ποια αλήθεια μιλάτε;-Την αλήθεια για τον πραγματικό δολοφόνο, λέει ο Μαχίρ και ένα σούσουρο ακούγεται στην αίθουσα. Η Φεριντέ σοκάρεται και χτυπώντας το χέρι της στο έδρανο ζητάει να κάνουν ησυχία.-Κύριε Μαχίρ σας παρακαλώ. Τι θέλετε να πείτε χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις. Ποιος σκότωσε τον εισαγγελέα Σουλεϊμάν και τι ξέρετε γι' αυτό; Ο Μαχίρ ετοιμάζεται να μιλήσει και ρίχνει ένα τελευταίο βλέμμα στον πατέρα του. Ο Ναζίφ αντιλαμβάνεται τι θα συμβεί και με τρομαγμένο ύφος κουνάει αρνητικά το κεφάλι του ζητώντας από το γιο του να μην κάνει κάποια τρέλα. Ο Μαχίρ γυρίζει ξανά μπροστά.-Ο πατέρας μου δεν σκότωσε τον Σουλεϊμαν Γιλμάζ. Εγώ το έκανα. Ο πατέρας μου προσπαθούσε να με προστατεύσει όλο αυτό τον καιρό. Εγώ όμως είμαι ο πραγματικός δολοφόνος.

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com. Πηγή: tv-nea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις