Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Φατμαγκιούλ Fatmagul: Τι θα δούμε στον 2ο κύκλο του τούρκικου σίριαλ

Θρίλερ θυμίζει το σκηνικό του νέου κύκλου της τούρκικης σειράς του Mega, «Φατμαγκιούλ» που επιστρέφει στις οθόνες μας την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.


Ο πρώτος κύκλος της σειράς ολοκληρώθηκε με πολύ υψηλές τηλεθεάσεις με τον μέσο όρο τηλεθέασης του τελευταίου επεισοδίου που προβλήθηκε την Παρασκευή 5 Ιουλίου να φτάνει το 42,1% που αντιστοιχεί σε 806.000 τηλεθεατές.

Στον δεύτερο κύκλο η ζωή της Φατμαγκιούλ απειλείται ξανά με τον Μουσταφά να τη διεκδικεί θέλοντας να βγάλει οριστικά τον Κερίμ απ' τη ζωή της.



Πυροβολισμοί, κυνηγητά με... τσεκούρια, σκηνοθετημένοι θάνατοι, πάλη σώμα με σώμα αλλά και τρυφερές στιγμές ανάμεσα στο ζευγάρι, αναμένεται να κρατήσουν την αγωνία των τηλεθεατών από τα πρώτα επεισόδια αφού οι ανατροπές στις ζωές των ηρώων θα είναι έντονες καθώς η πλοκή εξελίσσεται πλέον με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Η έκπληξη
Στην αρχή του πρώτου επεισοδίου βλέπουμε τον Κερίμ και τη Φατμαγκιούλ να ζουν στιγμές ευτυχίας. Μετά τους αρραβώνες της θείας του Εμπέ, Νινέ, με τον Καντίρ αποφασίζουν να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους σ' ένα κλαμπ και λίγο αργότερα ο νεαρός άνδρας κάνει στην αγαπημένη του μια έκπληξη: Της χαρίζει ένα μικρό κουταβάκι. Η χαρά βέβαια του ζευγαριού δεν κρατά για πολύ... Το μίσος του Μουσταφά παραμένει άσβεστο. Είναι αποφασισμένος να κάνει τη Φατμαγκιούλ δική του με όποιο κόστος, με όποιο τίμημα.
Τους παρακολουθεί, βλέπει ότι πηγαίνουν με τον Κερίμ στην ψυχολόγο. Εκείνος μπαίνει μέσα κι εκείνη τον περιμένει στην αίθουσα υποδοχής.

Ο Μουσταφά αποφασισμένος μπαίνει μέσα τη στιγμή που βγαίνει για λίγο έξω η γραμματέας. Βγάζει από την τσέπη του ένα πιστόλι και απειλεί τη Φατμαγκιούλ.
Στη συνέχεια την αναισθητοποιεί και τη μεταφέρει σ' ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο. Εκεί σκηνοθετεί τον θάνατό της. Ρίχνει το αυτοκίνητο, με τα ρούχα και την τσάντα της Φατμαγκιούλ μέσα, σ' έναν γκρεμό.

Οταν το βρίσκει η αστυνομία όλοι πιστεύουν ότι η κοπέλα έχει πνιγεί. Ο Μουσταφά επιστρέφει στο παλιό εργοστάσιο και ζητάει από τη Φατμαγκιούλ να τον συγχωρέσει.
Οταν εκείνη τον διώχνει ουρλιάζοντας εκείνος βγάζει το όπλο και τη σημαδεύει εξηγώντας της πως δεν θα την αναζητήσει κανείς.

Μάλιστα τηλεφωνεί στον Κερίμ λέγοντάς του πως τώρα πια η Φατμαγκιούλ είναι δική του. Ομως ο Κερίμ καταφέρνει να εντοπίσει την τοποθεσία και πηγαίνει να πάρει τη Φατμαγκιούλ.

Στην έξοδο ο Μουσταφά αρχίζει να τους πυροβολεί. Ο Κερίμ του ρίχνει ένα τσεκούρι στο χέρι και το όπλο του πέφτει στο πάτωμα. Οι δύο άντρες παλεύουν και η Φατμαγκιούλ τους κοιτάζει σαστισμένη.

Κι όταν βλέπει τον Μουσταφά να ετοιμάζεται να χτυπήσει με το τσεκούρι τον Κερίμ, δεν διστάζει να πάρει τον νόμο στα χέρια της. Πιάνει το όπλο και πυροβολεί τον Μουσταφά. Εκείνος σωριάζεται στο έδαφος κι εκείνη με δάκρυα στα μάτια πέφτει στην αγκαλιά του Κερίμ.

ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ / Τv Έθνος

ΥΓ: Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Φατμαγκιούλ» θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Mega στις 23 Σεπτεμβρίου

Φατμαγκιούλ Fatmagul - Trailer 2ου κύκλου:

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις