Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ένα αστέρι γεννιέται: Τι θα συμβεί στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Διάλογοι με ελληνικούς υπότιτλους


Η μεγάλη μέρα του γάμου της Χασρέτ και του Μουράτ έχει φτάσει. Η τελετή θα γίνει σ’ ένα πολυτελές ξενοδοχείο και γι’ αυτόν το λόγο οι οικογένειές τους πάνε εκεί να ετοιμαστούν για τη μεγάλη στιγμή. Κι ενώ η Σαϊμέ με την Γκιουλνάζ δοκιμάζουν τα ρούχα που θα φορέσουν στο γάμο, η Νεσρίν τηλεφωνεί στη Σαϊμέ:
-Όλα καλά εκεί, Σαϊμέ; Χρειάζεστε βοήθεια;

-Όχι, Νεσρίν, όλα είναι μια χαρά. Κι εμείς θα αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά.
-Πώς σας φάνηκαν τα ρούχα, είναι ωραία;, τη ρωτάει η Νεσρίν.
-Ποια ρούχα;
-Αυτά που θα φορέσετε στο γάμο. Τα αγοράσαμε μαζί με τον Κόμπρα…
-Πολύ ωραία είναι, αλλά πρέπει να κλείσω τώρα, λέει η Σαϊμέ σαστισμένη.
-Τι συνέβη;, ρωτάει η Χασρέτ τη μητέρα της και εκείνη της εξηγεί για τα ρούχα. Τότε η Χασρέτ καταλαβαίνει πως η Νεσρίν με τον Κόμπρα τα αγόρασαν προκειμένου οι δύο γυναίκες να φορέσουν ωραία ενδυμασία και να μη γίνει «ρεζίλι» η Νεσρίν στους φίλους της που προέρχονται από την υψηλή κοινωνία. Όμως τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί, αφού η Χασρέτ κλειδώνεται στο δωμάτιό της μαζί με τον Κόμπρα και την Γκιουλνάζ. Ο Λεβέντ με τον Μουράτ προσπαθούν να ανοίξουν, αλλά μάταια. Αφού τα προβλήματα τελικά λύνονται, η μεγάλη στιγμή επιτέλους φτάνει. Ο Μουράτ μόλις αντικρίζει τη Χασρέτ ντυμένη νύφη, χάνει τα λόγια του από την ομορφιά της και οι δυο τους πανευτυχείς περπατούν στο χώρο της τελετής. Ο κόσμος σηκώνεται όρθιος και αρχίζει να χειροκροτεί, ενώ οι δικοί τους άνθρωποι κλαίνε από τη συγκίνηση. Ο γάμος ξεκινάει, ο Μουράτ με τη Χασρέτ λένε το «ναι» και ο κόσμος ξεσπάει σε χειροκροτήματα.

Η παρεξήγηση & η φυγή στο Παρίσι
Η κοινή ζωή της Χασρέτ και του Μουράτ ξεκινάει, αλλά έχουν πάλι να αντιμετωπίσουν δυσκολίες. Κι αυτό εξαιτίας μιας παρεξήγησης. Όλα ξεκινούν όταν ο Μουράτ συζητάει με μια δικηγόρο φίλη του. Ο Κόμπρα τον κρυφακούει, αλλά καταλαβαίνει πως η Χασρέτ και ο Μουράτ χωρίζουν. Η Νεσρίν με τον Ετέμ, η Γκιουλνάζ με τον Κόμπρα και η Σαϊμέ προσπαθούν με κάθε τρόπο να τους αποτρέψουν από το διαζύγιο. Τόσο η Χασρέτ όσο και ο Μουράτ δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Η Σαϊμέ λέει στην Γκιουλνάζ:
-Μέσα σε τρεις μέρες τι μπορεί να συνέβη; Ο Μουράτ συναντιέται με τη δικηγόρο και ο Κόμπρα τον ακολουθεί:
-Μουράτ, τι είναι αυτά που κάνεις;, αναρωτιέται ο Κόμπρα όταν τον βλέπει μαζί με άλλη γυναίκα. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται όταν στην παρέα εμφανίζεται και η Χασρέτ. Λίγες μέρες αργότερα η Νεσρίν και ο Ετέμ διοργανώνουν ένα γεύμα και η Χασρέτ με τον Μουράτ είναι μέσα στα μέλια, κάνοντάς τους όλους πραγματικά να αναρωτιούνται για το διαζύγιο που υποτίθεται ότι παίρνουν. Στο μεταξύ ο Κόμπρα αποφασίζει να πάει στο Παρίσι για να ζήσει το όνειρό του. Όμως βρίσκει ένα εμπόδιο μπροστά του και αυτό δεν είναι άλλο από την… Γκιουλνάζ. Στο γεύμα ο Ετέμ παίρνει το λόγο:
-Χασρέτ και Μουράτ έχουμε μάθει την απόφασή σας. Μην κρύβεστε άλλο.
-Μπαμπά, λέει ο Μουράτ αλλά τον διακόπτει η Νεσρίν.
-Μουράτ, γνωρίζουμε για την απόφαση που έχετε πάρει. Είναι πολύ σημαντικό αυτό!
-Χασρέτ, χωρίζετε;, τη ρωτάει η Σαϊμέ και το ζευγάρι παγώνει.

Η Χασρέτ και ο Μουράτ, μετά από σκαμπανεβάσματα που είχε η σχέση τους, αποφασίζουν να είναι ξανά μαζί και όχι μόνο κάνουν σχέδια για το κοινό τους μέλλον αλλά κάνουν και όλες τις προετοιμασίες για το γάμο τους που θα είναι επεισοδιακός, μιας και θα έχει από καβγάδες μέχρι και το κλείδωμα της νύφης στο δωμάτιο! Λίγες μέρες πριν το μυστήριο, η Χασρέτ με την οικογένειά της διοργανώνουν τη βραδιά χένας. Η Χασρέτ ετοιμάζεται και φοράει ένα κατακόκκινο φόρεμα με χάντρες. Τόσο η μητέρα της όσο και η αδελφή της συγκινούνται.
-Σας παρακαλώ, μην κλαίτε, τους λέει και τις παίρνει αγκαλιά. Στο μεταξύ ο Μουράτ περνάει τη δική του τελευταία νύχτα ως εργένης στο σπίτι του μαζί με τον πατέρα του και τους φίλους του.
Το έθιμο της χένας ξεκινάει κι ενώ η Χασρέτ μέχρι και εκείνη την ώρα έδειχνε να είναι ψύχραιμη, ξαφνικά ξεσπάει σε κλάματα από τη συγκίνηση. Τότε όλες οι γυναίκες αποφασίζουν να σταματήσουν να τραγουδάνε το τραγούδι του εθίμου και ξεκινούν να χορεύουν πιο εύθυμα τραγούδια. Η Χασρέτ σηκώνεται να χορέψει και μαζί της παίρνει και την πεθερά της, τη Νεσρίν. Το πάρτι τελειώνει και όλοι φεύγουν στα σπίτια τους να ξεκουραστούν. Η Τζερέν (είναι η σύντροφος του Λεβέντ, που θα τη δούμε στα επόμενα επεισόδια) πάει να βρει τον Λεβέντ για να μιλήσουν. Η σχέση τους έχει φτάσει σε οριακό σημείο, όμως ο Λεβέντ είναι αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει τις προσπάθειές του να την κερδίσει ξανά. Οταν εκείνος της λέει:
-Σ’ αγαπώ…, η Τζερέν τρέχει και τον φιλάει! Και τότε ένας έρωτας φουντώνει ξανά…

Δες φωτογραφίες από το γάμο της Χασρέτ με τον Μουράτ:
Δες το video με παρασκήνια από τα γυρίσματα του γάμου:




Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

2 σχόλια :

  1. τελειο ειναι το σιριαλ αν κοψει και αυτο το μεγα αποτην επομενη μερα θα το διαγραψω απο καναλι στην τηλεοραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΕΙΑ ΣΕΙΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις