Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Σαϊμέ είναι η μητέρα της Σαϊμέ! Η Χασρέτ εξαφανίζεται από το σοκ & τη βρίσκει ο Μουράτ! Video - Ελληνικοί διάλογοι


Το exoumenea.blogspot.gr εξασφάλισε για εσάς φωτογραφίες, video και ελληνικούς διαλόγους από τις συγκλονιστικές εξελίξεις του αγαπημένου μας σίριαλ "Ένα αστέρι γεννιέται". Η Σαϊμέ είναι η μητέρα της Σαϊμέ! Η Χασρέτ εξαφανίζεται από το σοκ! Ο Μουράτ πάει στη Σμύρνη για να τη βρει κι εκεί ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί. Δείτε video - ελληνική μετάφραση



Η Χασρέτ θα ζήσει ένα πολύ μεγάλο σοκ σύμφωνα με πληροφορίες του exoumenea.blogspot.gr. Η ζωή της θα αλλάξει, καθώς μια μεγάλη αποκάλυψη θα φέρει τα πάνω κάτω. Η Χασρέτ μαθαίνει ξαφνικά ότι η μητέρα της, που πίστευε ότι ήταν νεκρή από τότε που γεννήθηκε, ζει!

Εντελώς τυχαία από τον Τζιχάν, η Χασρέτ μαθαίνει ότι η μητέρα της ζει. Το σοκ είναι μεγάλο για την κοπέλα. "Μου λες ψέματα, δεν μπορεί. Δεν μπορεί να είναι αλήθεια αυτό που μου λες. Η μητέρα μου έχει πεθάνει". Ο Τζιχάν προσπαθεί να τη συνεφέρει και της λέει να δείξει ψυχραιμία , καθώς η επόμενη ημέρα είναι η ημέρα της μεγάλης συναυλίας: "Χασρέτ, δυστυχώς είναι αλήθεια. Όμως εσύ αυτή τη στιγμή πρέπει να σκεφτείς την εμφάνισή σου, μετά όλα θα βρουν το δρόμο τους."



Η ΧΑΣΡΕΤ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ

Η επόμενη ημέρα φτάνει και η Χασρέτ θα πρέπει να κάνει την εμφάνισή της στη σκηνή του θεάτρου, που είναι κατάμεστο από κόσμο, καθώς ο Μουράτ έχει φροντίσει να κάνει μεγάλη διαφήμιση. Σύμφωνα με πληροφορίες του exoumenea.blogspot.gr όλοι περιμένουν να βγει η Χασρέτ, εκείνη όμως δεν εμφανίζεται πουθενά. Ο κόσμος αρχίζει να ανησυχεί και να την ψάχνει με αγωνία. Ο Μουράτ αναστατωμένος πάει να τη βρει και τότε ανακαλύπτει ένα σημείωμα στο κρεβάτι της: "Συγνώμη έπρεπε να φύγω. Δεν γινόταν διαφορετικά. Συγχώρεσέ με, δεν ήθελα να σε πικράνω αλλά έπρεπε να φύγω". Ο Μουράτ τρέχοντας στο σαλόνι αρχίζει να φωνάζει "Μήπως την είδε κανείς;"

Ο Μουράτ, ο οποίος γνωρίζει ότι η Σαϊμέ, η οικονόμος του σπιτιού είναι η μητέρα της Χασρέτ, την ρωτάει "Πες μου γιατί θα τρελαθώ, ξέρεις που είναι;". Το ίδιο αναστατωμένη, εκείνη του απαντά "Δεν ξέρω Μουράτ και ανησυχώ πραγματικά μήπως της συνέβη κάτι κακό".

Στο μεταξύ ο Τζιχάν, ο οποίος ξέρει τι έχει συμβεί, προλαβαίνει τη Χασρέτ τη στιγμή που ετοιμάζεται να πάει στη Σμύρνη για να βρει τη μητέρα της. Η Χασρέτ δέχεται την βοήθεια του Τζιχάν και πάνε μαζί στη Σμύρνη. Εκεί οι προσπάθειες να εντοπίσουν τη μητέρα της Χασρέτ πέφτουν στο κενό. Η Χασρέτ απελπισμένη ξεφεύγει και από τον Τζιχάν, ο οποίος ζητάει βοήθεια από τον Μουράτ. Ο Μουράτ τη βρίσκει στην άκρη μιας λίμνης να κλαίει και η Χασρέτ ξεσπά "Μουράτ, η μητέρα μου ζει, το καταλαβαίνει; Όλη μου η ζωή ήταν ένα ψέμα και τίποτε άλλο. Ένα ψέμα Μουράτ"



Ελληνικοί υπότιτλοι του παραπάνω video:

Murat: Χασρετ;
Hasret: Εσύ; Πως ήξερες ότι ήμουν εδώ;
Murat: Ο Τζιαν με κάλεσε και μου είπε πως είσαι κάπου εδώ. Ήξερα πως θα είσαι στη λίμνη... επειδή σου αρέσει το νερό. Το έμαθα..
Hasret: Είναι διαφορετικό.
Murat: Το ξέρω. Πηγές να δεις την μητέρα σου, έτσι δεν είναι;
Hasret: Είναι ένα τεράστιο κτίριο. Σαν ένα γυάλινο πύργο σαν ένα από αυτά στα παραμύθια. Υπάρχουν αδιάβατα βουνά ανάμεσα σε εμένα και τη μαμά μου.
Murat: Iσως δεν είναι αδιάβατα.
Hasret: Όχι. Δεν μπορώ να τα περάσω. Με έχει ήδη ξεχάσει.
Murat: Δεν μπορείς να ξέρεις τι σκέφτεται, πρέπει να μιλήσεις πρώτα μαζί της.
Hasret: Έπρεπε να πάω στα πόδια της, μόνο και μόνο για να την δω. Αλλά δεν πρόκειται να την ξανά συναντήσω.
Murat: Χασρετ, μην λες πράγματα που θα μετανιώσεις.
Hasret: Γιατί να μετανιώσω; Έφυγε.. Έχασα τη μητέρα μου για χρόνια και χρόνια. Και τώρα έμαθα ότι είναι πιο μακριά από τα αστέρια.
Κοίτα, ότι αγγίζω θρυμματίζεται...Τα πάντα στη ζωή μου είναι χάλια.
Murat: Είμαι και εγώ μέσα σε αυτό το χαλί;
Hasret: Όλα λάθος. Ότι αγγίζω είναι κατάρα....δεν ανήκω σε κανέναν.. ούτε στην αδερφή μου, ούτε στον μπαμπά μου..


Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ



Στο θέατρο εν τω μεταξύ έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για να βάλουν άλλη στη θέση της Χασρέτ. Όμως η Χασρέτ εμφανίζεται και η Σαϊμέ - η μητέρα της που δεν το γνωρίζει - την βοηθάει να ντυθεί. "Που είχες πάει; Ανησυχήσαμε όλοι μας" ρωτάει η Σαϊμέ τη Χασρέτ και η Χασρέτ απαντάει "Έμαθα ότι η μητέρα μου ζει και πήγα να την ψάξω"… "Όχι δεν τη βρήκα κι ούτε θέλω να τη βρω πια". Η Σαϊμέ την κοιτάζει με αγωνία και τη ρωτάει γιατί και η Χασρέτ βγάζει όλη της το θυμό "Ποια είναι αυτή η μάνα; Με τι καρδιά αφήνει το παιδί της μωρό και σηκώνεται και φεύγει; Ποια μάνα δεν θέλει το παιδί της; Αφού αυτή δεν με ήθελε, τότε γιατί να ψάξω να την βρω εγώ;"




Η συναυλία γίνεται και η Σαϊμέ από τα παρασκήνια την παρακολουθεί και κλαίνει. Δίπλα της στέκεται ο Μουράτ που παρακολουθεί τη συγκίνησή της. Αυτή γυρίζει προς το μέρος του και του λέει "Μουράτ αυτό το κορίτσι είναι η κόρη μου".


Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις