Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Στυτική δυσλειτουργία: 5 αιτίες που δεν φαντάζεστε και πως να το αντιμετωπίσετε!

Τι σχέση έχουν τα ούλα σας που ματώνουν με το σεξ; Πως μπορεί να επηρεάσει το ποδήλατό σας τις ερωτικές σας επιδόσεις; Μπορούν οι φίλοι της γυναίκας σας να σας προκαλέσουν στυτική δυσλειτουργία; Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως η στυτική δυσλειτουργία συνδέεται άρρηκτα με όλα τα παραπάνω!





1. Προβλήματα στα ούλα

Τι κοινό μπορεί να έχουν τα ούλα με τη στύση; Η περιοδοντίτιδα, μια φλεγμονή των ούλων μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Sexual Medicine.

Η υγεία των ούλων αποτελεί ένα δείκτη της συνολικής μας υγείας, που έχει συνδεθεί με αυξημένο κίνδυνο εκδήλωσης καρδιακής νόσου, αλλά αποτελεί και παράγοντα κινδύνου για την εμφάνιση στυτικής δυσλειτουργίας, υποστηρίζουν οι ερευνητές.

Πως όμως συνδέονται αυτά τα δύο; Η συγκεκριμένη πάθηση των ούλων μπορεί να προκύψει από πρόβλημα στη ροή του αίματος στα ούλα. Είναι πιθανό λοιπόν κάποιος που έχει περιοδοντίτιδα να αντιμετωπίσει προβλήματα με τη ροή του αίματος και σε άλλα μέρη του σώματος του, όπως το πέος.

Αν λοιπόν ματώνουν τα ούλα σας καλό είναι να μην το αμελήσετε.

2. Ορισμένα φάρμακα για την τριχόπτωση

Ορισμένα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της τριχόπτωσης και της υπερπλασίας του προστάτη μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες, όπως η στυτική δυσλειτουργία και η μείωση της λίμπιντο σε ορισμένους άνδρες, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Sexual Medicine.

Το πρόβλημα ωστόσο της στυτικής δυσλειτουργίας στην περίπτωση που οφείλεται στη λήψη φαρμάκων είναι αναστρέψιμο. Στην περίπτωση που λαμβάνετε τέτοια φάρμακα και σας παρουσιαστεί στυτική δυσλειτουργία, ενημερώστε το γιατρό σας για να σας αλλάξει τα φάρμακα ή τη δοσολογία.

3. Οι φίλοι της γυναίκας σας!

Είναι γνωστό ότι οι ψυχολογικοί παράγοντες μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη σεξουαλική απόδοση, αλλά υπάρχει και κάτι νέο: Αν η γυναίκα σας περνάει  περισσότερο χρόνο με τους άνδρες φίλους σας από ό, τι με εσάς, μπορεί να σας θέσει σε αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσετε στυτική δυσλειτουργία, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική Επιθεώρηση Κοινωνιολογίας.

Οι ερευνητές, ρώτησαν πάνω από 3.000 άνδρες ηλικίας 57 έως 85 ετών, και διαπίστωσαν ότι ένας άνδρας του οποίου η σύντροφός έχει πολύ στενές σχέσεις με τους φίλους του, αντιμετωπίζει κατά 92 % περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσει δυσκολία απόκτησης ή διατήρησης της στύσης, σε σχέση με τους υπόλοιπους άνδρες.

4. Το ποδήλατο

Για πρώτη φορά στην ιστορία είχε εντοπιστεί σχέση μεταξύ ιππασίας και ανικανότητας τον 9ο αιώνα π.Χ. στους Σκύθες (αρχαίος λαός) που ήταν εξαιρετικοί ιππείς.

Σήμερα αποδεικνύεται ότι μια παρόμοια σύγχρονη δραστηριότητα, η ποδηλασία, μπορεί επίσης να αυξήσει τον κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας.

Από έρευνα που δημοσιεύθηκε στο έντυπο Journal of Sexual Medicine διαπιστώθηκε ότι το 4 % των ανδρών που κάνουν ποδηλασία τουλάχιστον τρεις ώρες την εβδομάδα παρουσίασαν μέτρια έως σοβαρή στυτική δυσλειτουργία, ενώ μόνο το 1% των δρομέων της ίδιας ηλικίας αντιμετώπιζαν παρόμοιο πρόβλημα.

5. Ο διαβήτης

Οι άνδρες που πάσχουν από διαβήτη αντιμετωπίζουν δύο έως τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να πάθουν στυτική δυσλειτουργία σε σχέση με τους άνδρες που δεν έχουν διαβήτη, σύμφωνα με το National Institutes of Health.

Η «κακή» ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα μπορεί να βλάψει τα νεύρα και τα μικρά αιμοφόρα αγγεία που ελέγχουν τη στύση και επιτρέπουν τη ροή του αίματος στο πέος, υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Στην περίπτωση που έχετε λοιπόν διαβήτη θα πρέπει να τον αντιμετωπίσετε σωστά και έγκαιρα με την κατάλληλη αγωγή και με ισορροπημένη διατροφή, ώστε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας να είναι πάντα σωστά ρυθμισμένα.


Πηγή: Pathfinder.gr
Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις