Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8 ως 14 Απριλίου. Τι λένε τα άστρα;


Ευνοούν τα άστρα κάποιο καινούριο φλερτ; Θα κυλήσει ήρεμα η σχέση σου; Πως θα κινηθούν τα επαγγελματικά σου; Ποιες είναι η τάση του ουρανού και πως επηρεάζει το ζώδιό σου;




ΚΡΙΟΣ
Θα συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις στο δρόμο σου αυτήν την εβδομάδα και δεν θα μπορέσεις να θέσεις άμεσα σε εφαρμογή ορισμένα από τα σχέδιά σου. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τετάρτη στο ζώδιό σου θα προκύψουν έξοδα και περίεργες καταστάσεις ανταγωνισμού στον επαγγελματικό σου τομέα που θα πρέπει να προσέξεις πολύ. Μην κάνεις πίσω στην πρώτη δυσκολία και μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να σε ρίξουν ψυχολογικά. Θα πρέπει να μάθεις να κινείσαι δυναμικά και να παίρνεις πρωτοβουλίες στη ζωή σου, αν θέλεις να πετύχεις και να έχεις μια ανοδική πορεία στην καριέρα σου. Παράλληλα, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που από καιρό αναζητούσες, για να επιλύσεις περιουσιακά ζητήματα.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη για τελευταία εβδομάδα στο ζώδιό σου θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη, ενώ θα μπορέσεις να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και θα κάνεις συζητήσεις για να λύσεις θέματα που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Και αν ακόμα μιλάς με τη μοναξιά, πάρε την απόφαση να έρθεις κοντά στο άτομο που σε έλκει, να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του και να το κατακτήσεις με την ισχυρή σου προσωπικότητα!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά θα προκύψουν νέες υποχρεώσεις. Να ξέρεις ότι αν καταστρώσεις το κατάλληλο πρόγραμμα και μείνεις πιστός στην εκτέλεσή του, τότε τα αποτελέσματα που θα έχεις θα σε αποζημιώσουν τόσο υλικά όσο και ψυχικά. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν αρκετά αν καταφέρεις να κλείσεις κάποιες σημαντικές συμφωνίες που εδώ και καιρό πηγαινοέρχονται στο μυαλό σου. Τώρα θα βρεις πρόσφορο έδαφος για να τις προωθήσεις.



ΤΑΥΡΟΣ
Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου από την Παρασκευή και μετά, καθώς και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί δύο μέρες νωρίτερα στον Κριό, θα σε φέρουν αντιμέτωπη με αρκετές δυσκολίες στον επαγγελματικό σου τομέα, μέχρι να πετύχεις αυτά που εσύ θέλεις. Θα νιώθεις κουρασμένη αυτές τις μέρες, αφού έχεις δώσει τον καλύτερό σου εαυτό στον επαγγελματικό σου τομέα διευθετώντας τις υποθέσεις που σου είχαν αναθέσει. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα πρέπει να είσαι πολύ επιφυλακτική με πρόσωπα που θα σε πλησιάσουν και θα σου προτείνουν καινούργιες συνεργασίες. Μην αναλάβεις και άλλες υποχρεώσεις γιατί δεν θα μπορείς να ανταπεξέλθεις σωστά. Στα οικονομικά σου, θα πιεστείς για να καλύψεις τις εκκρεμότητες που έχεις.

Αισθηματικές
Πρόσεχε την συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφό σου και απόφυγε να παρασυρθείς σε ζήλιες και φασαρίες χωρίς ουσιαστικό λόγο και αφορμή. Χρησιμοποίησε τη λογική σου και μην παρασύρεσαι από την επιρροή της Νέας Σελήνης που μόνο σύγχυση μπορεί να σου προκαλέσει και να σε παρασύρει σε παράνομες πράξεις και ‘‘ορέξεις’’. Όσο για εσένα που ακόμη είσαι ελεύθερη, προτίμησε να κολυμπήσεις σε γνώριμα νερά και μην ανοίγεσαι σε νέους έρωτες, γιατί δεν ξέρεις τι φουρτούνες μπορεί να σου προκαλέσουν… Άσε τα ερωτικά ταξίδια σου για λίγο αργότερα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα τα πράγματα θα κυλήσουν ήρεμα και θα μπορέσεις να προωθήσεις τις ιδέες σου με τον κατάλληλο τρόπο, αρκεί να μείνεις πιστή σε αυτά που προστάζει η λογική σου. Θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου και οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν την κατάλληλη στιγμή, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Προσπάθησε να είσαι αισιόδοξη και το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να εκπληρώσεις τα όνειρά σου…



ΔΙΔΥΜΟΙ
Ξεκαθάρισε θέματα κληρονομικά και οικονομικά την τρέχουσα εβδομάδα. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τετάρτη στον φιλικό για εσένα Κριό, κοινωνικές επαφές και ταξίδια θα αναπτερώσουν το ηθικό σου υλοποιώντας τους στόχους που εδώ και καιρό δρομολογείς. Θα σου δοθεί η ευκαιρία αυτές τις ημέρες να υλοποιήσεις κάποιες επαφές σου και θα αρχίσεις να παίρνεις τα πάνω σου καθώς η διάθεσή σου θα βελτιωθεί. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς να αγωνιστείς και να πολεμήσεις. Δεν πρέπει να δώσεις σημασία σε κακόβουλα σχόλια τρίτων προσώπων που θέλουν να σε μειώσουν, γιατί καταρχήν τα έργα σου μιλάνε μόνα τους γι’ αυτά που έχεις καταφέρει και ύστερα, όλα αυτά γίνονται για τον απλούστατο λόγο ότι σε ζηλεύουν!

Αισθηματικές
Μπορείς αυτήν την εβδομάδα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις στη σχέση σου, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις πολύ χαμηλούς τόνους. Μην κρατάς άλλο τα παράπονα που έχεις μέσα σου, γιατί όταν τελικά θα γίνει η έκρηξή σου, δεν θα πρέπει να υπάρχει άνθρωπος δίπλα σου. Και εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, κινήσου ανάλογα για να βρεις το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που αναζητάς και σταμάτα να είσαι κολλημένη στο παρελθόν. Είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι άδικα…

Επαγγελματικές
Συνεχίζεις να αγωνίζεσαι με αμείωτους ρυθμούς για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει εδώ και καιρό. Πρόσεξε λίγο τις συνεργασίες σου, γιατί μπορεί να προκύψουν προβλήματα που δεν τα περιμένεις. Φρόντισε να δραστηριοποιηθείς περισσότερο από την Πέμπτη και μετά, που η Σελήνη θα κινείται στον Ταύρο και τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο εύκολα και βατά. Τα οικονομικά σου χρειάζονται την προσοχή σου, καθώς οφείλεις πρώτα να ξεμπερδέψεις με χρέη που έχεις και μετά να προχωρήσεις σε νέα ανοίγματα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα χρησιμοποίησε την ευστροφία και τη διπλωματία σου για να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν και να πετύχεις άνοδο στα έσοδά σου, χωρίς όμως να πιέσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και απόφυγε εντάσεις και προστριβές με τους συνεργάτες, γιατί θα σου δημιουργήσουν εμπόδια και δυσκολίες στην εφαρμογή των σχεδίων σου. Αν είναι δυνατόν, φρόντισε προς το παρόν να αποφύγεις οικονομικά ανοίγματα, γιατί θα σου κοστίσουν πολύ ακριβά και δύσκολα θα μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα, καθώς τα χρέη σου μπορεί να διογκωθούν.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλά επίπεδα και για να πάει ακόμη καλύτερα πρέπει να αφήσεις τις πολλές υποχρεώσεις και να φροντίσεις περισσότερο τον άνθρωπό σου. Ακόμη και για εσένα που η μοναξιά υπάρχει ακόμη στη ζωή σου, η Σελήνη στους Διδύμους το Σαββατοκύριακο διευκολύνει αισθητά τις επικοινωνίες σου και θα μπορέσεις να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του μιλήσεις γι’ αυτά που νιώθεις, Η ανταπόκριση που θα λάβεις θα είναι υπέρ του δέοντος ικανοποιητική.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Επίσης, θα δεχτείς και τις καλές επιρροές της Νέας Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στον Κριό, σε καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Φρόντισε να είσαι συνεπής στις αρμοδιότητές σου και μην αναλάβεις περισσότερες, αν πρώτα δεν ξεμπερδέψεις με τις ήδη υπάρχουσες. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο.



ΛΕΩΝ
Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Κριό και να επηρεάζει ολόκληρη την εβδομάδα θέσε στόχους και αποφάσισε καινούργιες συνεργασίες που θα σου αποδώσουν μελλοντικά, με επιφύλαξη όμως. Τα άστρα σε προειδοποιούν ότι θα πρέπει να είσαι προσεκτική με προτάσεις για καινούργιες συμφωνίες που θα σου γίνουν, γιατί πίσω από τα ωραία λόγια ορισμένων ανθρώπων κρύβονται πολλές παγίδες. Εξέτασε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες και μετά αποφάσισε τι θα κάνεις. Προσπάθησε να διευθετήσεις παλιές σου οφειλές και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να βγάλεις κάποια έξτρα κέρδη. Επίσης, καλό θα είναι να αποφύγεις να δανείσεις χρήματα σε τρίτους, γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην σου τα επιστρέψουν ποτέ.

Αισθηματικές
Προβλέπεται μια εβδομάδα πολύ ερωτική και αισθησιακή για εσένα και το σύντροφό σου. Από τις πρώτες ημέρες, ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα κάνεις το ταίρι σου να παραμιλάει. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, να ξέρεις ότι με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού και την Σελήνη στους Διδύμους το Σαββατοκύριακο, οι μέρες προμηνύονται καυτές και παθιασμένες. Αρκεί εσύ να είσαι ανοιχτή και διαθέσιμη!!!

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός σου τομέας θα σε ταλαιπωρήσει κάπως αυτήν την εβδομάδα και θα σε κάνει να έχεις πολλές ανασφάλειες για τη δουλειά σου. Δεν θα πρέπει όμως να έχεις άγχος για τίποτα, γιατί έχεις δρομολογήσει τα θέματα με τόσο καλό τρόπο, που σιγά-σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις την επιτυχία. Στα οικονομικά μην αγχώνεσαι, γιατί με μία μικρή σχετικά οικονομία, μπορείς να είσαι συνεπής και προς τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να ξοδέψεις και το… κατιτί σου, για να ικανοποιήσεις την καταναλωτική σου επιθυμία.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα την Τετάρτη στο ζώδιο του Κριού φέρνει στην επιφάνεια κάποιες καινούργιες συμφωνίες, που θα αποδώσουν όμως από την επόμενη εβδομάδα. Τα άστρα προειδοποιούν ότι δεν πρέπει να αναλώνεις άσκοπα την ενέργειά σου αναλαμβάνοντας συνεχώς καινούργια πράγματα, γιατί θα βρεθείς σε αδιέξοδο και θα συμβούν αρκετές ανατροπές στη δουλειά σου. Θα πρέπει να αλλάξεις τακτική και να μεθοδεύσεις καλύτερα τις κινήσεις σου, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Δρομολόγησε τις αλλαγές που σχεδιάζεις εδώ και αρκετό καιρό πάνω στον οικονομικό σου τομέα, αφού περιορίσεις πρώτα τις περιττές σπατάλες και τα έξοδα, γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς πιο σοβαρά με τις επενδύσεις σου.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, ο Άρης από τον Κριό σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές του, οπότε να ξέρεις πως σε περιμένουν καταστάσεις απείρου κάλους στην ερωτική και αισθηματική σου ζωή. Η γοητεία σου θα καταπλήξει, ενώ ο ερωτισμός σου θα κάνει τον σύντροφό σου να πετάει στα σύννεφα. Ακόμη και αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, να περιμένεις πολύ ευχάριστες ειδήσεις από το άτομο που διεκδικείς εδώ και καιρό. Ίσως τώρα είναι η στιγμή που θα ξεκινήσεις κάτι μαζί του. Έχε πίστη στην τύχη σου και αυτή θα σε δικαιώσει!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου από τη Δευτέρα θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις που σταματούν σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, αλλά με αργά και καλώς μελετημένα βήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, παρόλο που οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές από αυτές, όπως και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.



ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη για τελευταία εβδομάδα στο ζώδιο του Κριού θα φέρει αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Τα άστρα προβλέπουν ότι αν δώσεις κάποιες υποσχέσεις θα πρέπει οπωσδήποτε να τις τηρήσεις προκειμένου να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν. Μην παρασυρθείς και κλείσεις συμφωνίες στη δουλειά σου αν δεν τις εξετάσεις αναλυτικά, όσο δελεαστικές και αν φαίνονται, γιατί υπάρχει ενδεχόμενο να κρύβονται παγίδες που δεν θα τις αντιληφθείς με την πρώτη ματιά. Θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες με κάποιες συνεργασίες σου, γι’ αυτό θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλες σου τις δυνάμεις για να τα βγάλεις πέρα.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, μπορείς να κουβεντιάσεις με τον σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις θέματα, που σε προβληματίζουν στη σχέση σου, αλλά πρόσεξε να μην λες πολλά που θα τον κουράσουν. Αν πραγματικά το θέλεις, μπορείς να περάσεις ιδιαίτερα ρομαντικά και ερωτικά μαζί του, αρκεί να είσαι ανοιχτή στις προκλήσεις που θα σου κάνει. Όσο για σένα που δεν έχεις κάποια σχέση και δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου, διαθέτεις όλα τα φόντα να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά και να διεκδικήσεις δυναμικότερα το δικαίωμα στον έρωτα!!!

Επαγγελματικές
Η εργατικότητα, η υπευθυνότητα και η καλή διαγωγή θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας στη δουλειά σου. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα, που κρατούν πίσω τα σχέδιά σου και σε εκνευρίζουν τόσο πολύ, που σε βγάζουν συχνά εκτός εαυτού. Στα οικονομικά, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από παλιά, ιδιαίτερα σε γραφειοκρατικά και νομικά ζητήματα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ανάδρομη πορεία που ξεκινά ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω την Παρασκευή θα προκαλέσει μικροεμπόδια και καθυστερήσεις. Μην συμπεριφέρεσαι με αφέλεια και μην ανοίγεις τα χαρτιά σου σε όλους, παρασυρόμενη από ενθουσιασμό, γιατί κάποιοι σε ζηλεύουν και θα θελήσουν να μπλοκάρουν τα σχέδιά σου. Στη δουλειά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, για να μπορέσεις να είσαι πιο αποτελεσματική στις υποχρεώσεις και στις ευθύνες που θα αναλάβεις. Αν επιζητάς την αναγνώριση, την Τετάρτη που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Κριό, είναι η κατάλληλη μέρα να δείξεις πόσο αξίζεις στους ανώτερούς σου. Στα οικονομικά, θα ξοδέψεις χρήματα για τον εαυτό σου, πράγμα που θα σε ανανεώσει και θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Αισθηματικές
Ο Ερμής μέχρι την Κυριακή στους Ιχθείς θα σε ευνοήσει να τακτοποιήσεις και τα τελευταία θέματα που θέλεις στη σχέση σου. Να ξέρεις πως αυτήν την περίοδο, τα πάντα θα είναι λουσμένα από αγάπη, έρωτα και στοργή. Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, που η Σελήνη θα κινείται στους Διδύμους, μπορείς να ανανεώσεις ουσιαστικά το δεσμό που έχεις. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί έχετε πολλές πιθανότητες να κάνετε τώρα ένα νέο ξεκίνημα, με το άτομο που σας ελκύει. Αφεθείτε λοιπόν χωρίς δισταγμούς στην αγκαλιά του έρωτα, που σας περιμένει…

Επαγγελματικές
Κάποιες γκρίνιες και ανασφάλειες θα χαρακτηρίσουν το ξεκίνημα της εβδομάδας, αλλά πολύ γρήγορα θα εξανεμιστούν και στη θέση τους θα μπει η ελπίδα και η αισιοδοξία. Στα μέσα της εβδομάδας καλό, θα είναι να προσέξεις κάποιες προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν. Οι ημέρες θα σε κάνουν να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις και θα αναζητήσεις τρόπους για να τις καλύψεις. Προσπάθησε να βάλεις καλό προγραμματισμό και η επιτυχία είναι στο τσεπάκι σου.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχεις βάλει πια μυαλό και αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα από εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Συνέχισε έτσι και πάρε τις ανάλογες αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον εργασιακό σου χώρο, αρκεί να συλλέξεις πρώτα τις απαραίτητες πληροφορίες, που θα σε βοηθήσουν να κινηθείς πιο έξυπνα και να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και θα δεις ότι σιγά σιγά τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται, καθώς θα κλείσεις συμφωνίες που θα σου αποφέρουν καλά οφέλη.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, καλό θα είναι τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας να μην προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις θέματα στη σχέση σου που σε έχουν στεναχωρήσει. Φρόντισε να κάνεις νέο ξεκίνημα στη σχέση σου από το Σάββατο και μετά, που η θέση της Σελήνης στους Διδύμους θα σε ευνοήσει για κάτι τέτοιο. Αν φερθείς ερωτικά και ρομαντικά, θα δεις ότι και το ταίρι σου θα είναι πρόθυμο να κάνει ό,τι του ζητήσεις. Όσο για εσένα που παλεύεις με την μοναξιά, ευχάριστες εκπλήξεις με ταχύτατες εξελίξεις σε περιμένουν πολύ γρήγορα στη ζωή σου, που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα πιο θετικά και ώριμα.

Επαγγελματικές
Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα φέρει κάποια επαγγελματικά προβλήματα που δεν θα τα περιμένεις. Μην ανησυχείς, θα τα ξεπεράσεις όλα με μεγάλη ευκολία και αργότερα θα κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά, οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και εσύ όλο τρέχεις, για να μπορέσεις να τα προλάβεις όλα. Από εδώ και πέρα, τα πράγματα στα οικονομικά σου θα είναι καλύτερα και θα αρχίσουν να ισορροπούν! Αρκεί μόνο να έχεις το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου και να μην παρασύρεσαι σε περιττές αγορές.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα στο ζώδιό σου από την Παρασκευή και μετά θα φέρει μικροεμπόδια και καθυστερήσεις στη ζωή σου. Τα άστρα αυτήν την εβδομάδα σε συμβουλεύουν να αποφύγεις τις βεβιασμένες κινήσεις και τις γρήγορες αποφάσεις, για να μην κάνεις λάθη, που αργότερα θα σου κοστίσουν αρκετά στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Κράτησε για τον εαυτό σου τα σχέδια που κάνεις και μην τα εκμυστηρεύεσαι σε ανθρώπους, που δεν γνωρίζεις καλά τις προθέσεις τους. Στον οικονομικό, τομέα είναι καιρός να περιορίσεις τα έξοδά σου και να μην σπαταλάς χρήματα από εδώ και από εκεί. Θα σου πάρει αρκετό χρόνο για να στρώσεις τα πράγματα και να μπορέσεις να κινηθείς άνετα.

Αισθηματικές
Πρέπει να ξεχάσεις τα προβλήματα που είχες παλιά στη σχέση σου και να δεις ότι το μέλλον σου χαμογελάει. Το καλύτερο για εσένα αυτή τη στιγμή, θα ήταν να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σας, είτε αυτό αφορά σε μία επισημοποίηση είτε στην απόκτηση απογόνου. Άδραξε την ευκαιρία για να ονειρευτείς μαζί του το κοινό σας μέλλον. Όσο για εσένα που η μοναξιά είναι ακόμα... δίπλα σου, άνοιξε τα φτερά σου και δώσε την ευκαιρία στα άτομα που σε φλερτάρουν να γνωριστείτε καλύτερα. Άλλωστε, δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις.

Επαγγελματικές
Από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα στη δουλειά σου, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις, αρκεί να είσαι ρεαλιστής και να έχεις μεθοδεύσει από πριν τα βήματά σου. Μπαίνεις σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα έρθουν καινούργιες πηγές, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται αυτήν την Τετάρτη στον Κριό και ο Ερμής που θα κινείται μέχρι την Κυριακή στους Ιχθείς, προκαλούν ένα ανασφαλές κλίμα στον οικονομικό τομέα και αυτό σε αγχώνει πολύ. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας αυτής, δείχνουν ότι θα έχεις θετικές εξελίξεις από καινούργιες συνεργασίες που έχεις συνάψει το τελευταίο χρονικό διάστημα, κάτι που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Θα πρέπει όμως να είσαι προσεκτική και να μην υπογράψεις τώρα κανένα συμβόλαιο ή οποιοδήποτε νομικό έγγραφο. Προσπάθησε να τα αναβάλεις για αργότερα. Στα οικονομικά σου, θα παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα και θα αγχωθείς πολύ μέχρι να τα καλύψεις, γι’ αυτό απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, ο σύντροφός σου δεν θα σε αφήνει σε ησυχία αυτήν την εβδομάδα, με την Αφροδίτη να κινείται στον Κριό για τελευταίες ημέρες και να σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της. Η γοητεία σου, ο ερωτισμός, αλλά και η τρυφερότητα που θα βγάζεις, θα τον κάνουν να μην μπορεί να... ξεκολλήσει από κοντά σου και θα περάσετε τέλεια! Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι το Σαββατοκύριακο που η Σελήνη θα κινείται στους Διδύμους, οι μέρες είναι ιδανικές για να βρεις αυτόν που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά.

Επαγγελματικές
Από τη Δευτέρα θα αρχίσεις τις επαφές και τις συναντήσεις σου για να αλλάξεις πολλά πράγματα στη δουλειά σου, που μέχρι τώρα ήταν προβληματικά. Κάνε όμως λίγη υπομονή μέχρι την άλλη εβδομάδα, για να ξεκινήσεις συνεργασίες και να κάνεις καινούργιες αρχές. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις αυτήν την περίοδο να αυξήσεις τα έσοδά σου, αν παραμείνεις συνετός στα έξοδα που θα κάνεις.



ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα αυτή σου δημιουργεί οικονομικά και επαγγελματικά σκαμπανεβάσματα. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν για τα επαγγελματικά σου ότι θα πρέπει να οργανώσεις καλύτερα την πορεία σου και να οχυρωθείς, γιατί επικρατεί πολύ παρασκήνιο στο χώρο που κινείσαι και θα πρέπει να αποφύγεις να πέσεις σε παγίδες, χάνοντας χρήματα. Μάθε να ελίσσεσαι στις τρικλοποδιές που σου βάζουν και να μην εκμυστηρεύεσαι σε κανέναν τα σχέδιά σου. Στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, καθώς θα σε απασχολήσουν έκτακτα έξοδα, που θα πρέπει να καλύψεις παράλληλα με τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, προβλήματα και εντάσεις μπορεί να προκύψουν στη σχέση σου, εξαιτίας της δικής σου έντασης και ανυπομονησίας, που σε διακατέχει το τελευταίο διάστημα. Ευτυχώς που σε ευνοεί ο Ερμής στο ζώδιό σου μέχρι το πρωί της Κυριακής και η τρυφερότητα, ο ερωτισμός, αλλά και η διαλλακτικότητα που θα έχεις, θα αποζημιώσουν τον άνθρωπό σου! Οι αδέσμευτοι Ιχθείς να περιμένετε ένα νέο πρόσωπο να εισβάλλει στη ζωή σας τελείως ξαφνικά. Έχετε την πόρτα της καρδιάς σας ανοιχτή!!!

Επαγγελματικές
Ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα θα σε χαρακτηρίζουν αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Μίλα με τους έμπιστους συνεργάτες σου γι’ αυτά που σε απασχολούν και εμποδίζουν τα σχέδιά σου. Μη σταματάς τις προσπάθειες στα οικονομικά για να αυξήσεις τα έσοδά σου, γιατί από εδώ και στο εξής τα πράγματα θα είναι καλά και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις