Κυριακή 7 Απριλίου 2013

İntikam (Εκδίκηση) - Επεισόδιο 5 με ελληνικούς υπότιτλους και Περίληψη επεισοδίου



Ιntikam (Εκδίκηση) - Eπεισόδιο 5 με ελληνικούς υπότιτλους


Intikam, δηλαδή εκδίκηση, λέγεται το σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί η Μπερέν Σαάτ. Η Μπερέν Σαάτ είναι γνωστή στην Ελλάδα ως Φατμαγκιούλ στο σίριαλ Fatmagul και Μπιχτέρ στο Πειρασμός.



Το σίριαλ παίζεται αυτή τη σεζόν στην Τουρκία και αποτελεί η τούρκικη εκδοχή της αμερικάνικης σειράς του ABC TV "Revenge".


Επεισόδιο 5 με ελληνικούς υπότιτλους και περίληψη επεισοδίου



Η Λειλα δύο μέρες πριν το ατύχημα τηλεφωνεί στον δικηγόρο της, χωρίζει με τον Αχμέτ και λέει στον Χαλντούν ότι είναι ελεύθερη τώρα και θέλει να είναι μαζί του…εκείνος την απορρίπτει λεγοντας της ότι δεν ήταν ποτέ μαζί ούτε πρόκειται στο μέλλον να γίνει κάτι τέτοιο.

Ο Ρουζγκιάρ συναντάει την Γιαμούρ στο άλσος και της λέει ότι ήρθε με τον Τσακίλ (τον σκύλο του) μόνο και μόνο για να την δούνε.

Ο Εμρέ δεν θυμάται τι έγινε χθες το βράδυ, ρωτάει την Σελέν να του πει…εκείνη όμως ενώ του λέει την αλήθεια του αποκρύπτει το μήνυμα που έστειλε στην Γιαμούρ!

Η Γιαμούρ είναι θυμωμένη με τον Χακάν, επειδή εξαιτίας του λάθος που έκανε έχασε την εμπιστοσύνη του Εμρέ. Εκείνος την προειδοποιεί να μην αναπτύξει κανένα αίσθημα έρωτα προς εκείνον γιατί μετά δεν θα μπορέσει να πάρει την εκδίκησή της.

Η Ασλί λέει στην Σαχικά πως δεν νομίζει ότι το CD το άλλαξε η Γιαμούρ , και εκείνη με την σειρά της την προειδοποιεί να ψάξει να βρει ποιος το έκανε σαν τελευταία ευκαιρία. Η Ασλί μιλώντας με την Γιαμούρ την πληροφορεί για την είδηση αυτή προσθέτοντας ότι η Σαχικά δεν πάει καλά που σκέφτηκε κάτι τέτοιο για εκείνη.
Η Σελέν κατηγορεί την Γιαμούρ στην Σαχικά ότι απατάει τον Εμρέ.

Η Λειλα επιθυμεί να γυρίσει στο σπίτι της λόγω των αναμνήσεων που έχει από αυτό και παράλληλα η Γιαμούρ βάζει τον Χακάν να τσεκάρει τον τραπεζικό λογαριασμό της Λειλά για να δεί πόσα χρήματα έχει. Εκείνος βρίσκει ότι δεν έχει καθόλου λεφτά αλλά ο Χαλντούν σκοπεύει να της δώσει δύο εκατομύρια. Ετσι, η Γιαμούρ στέλνει στο όνομα της Σαχικά την πληροφορία αυτή για τα λεφτά, η οποία απειλεί τον Χαλντούν να πάρει αμέσως πίσω τα λεφτά αλλιώς θα τον χωρίσει.

Ο Εμρέ λέει στην μητέρα του ότι είναι ερωτευμένος με την Γιαμούρ και δεν θέλει να την χάσει. Η Τζεμρέ τον προτρέπει να τα ξαναβρεί μαζί της. Η Γιαμούρ υπερασπίζεται τον εαυτό της στον Εμρέ, ισχυριζόμενη ότι με τον Ρουζγκιάρ είναι μόνο φίλοι, τίποτα παραπάνω, και ότι τον περίμενε (τον Εμρε) να έρθει δύο ώρες…μετά έλαβε ένα μήνυμα ότι δεν θα έρθει (το είχε στείλει κρυφά η Σελέν). Εκείνος της απαντάει ότι δεν έστειλε κάτι εφόσον είχε χάσει το κινητό του και καταλαβαίνει ότι το όλο σκηνικό ήταν μια πλεκτάνη της Σελέν!!!

Παρολαυτά, ο Εμρέ βρίσκει τον Ρουζγκιάρ και τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από την Γιαμούρ. Επίσης, λέει στην Γιαμούρ ότι επειδή είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της, ζήλεψε τόσο τον Ρουζγκιάρ.

Η Σελέν απολογείται στην Γιαμούρ, εκείνη την ρωτά αν είναι ερωτευμένη με τον Εμρε αλλά ο Χαλντούν της απαγορεύει να κάνει κάτι με τον Εμρέ.

Ο δικηγόρος της Λειλα την πληροφορεί ότι έχασε τα χρήματα…ο Χαλντούν της λέει ότι η Σαχικά γνωρίζει τα πάντα. Ζητάει συγγνώμη (η Λειλά) αλλά ζητάει πίσω τα λεφτά. Η Γιαμούρ κάνει γωνστό στην Σαχικά ότι χθές  η Λειλα πήγε σπίτι της.

Ο Εμρέ εξακριβώνει την αλήθεια ακούγωντας την ομιλία του πατέρα του με την Λειλά και τον απορρίπτει λεγοντας ότι δεν θέλει να είναι γιος του ούτε να έχει τα λεφτά του.

Ετσι, λέει στην Γιαμούρ ότι μόνο εκείνη εμπιστεύεται μετά από όσα συνέβησαν.

Η Λειλα παραλαμβάνει το «δώρο» από τον Χαλντούν αλλά εκείνος της ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να την ξαναδεί ούτε να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του. Του απαντάει ότι εάν δεν πάρει αυτό που θέλει να θα ξανανοίξει τον φάκελο «Αντιλ Τσελικ»! Επίσης, θέλει να μάθει εάν δούλευε στο πρωτοχρονιάτικο πάρτυ των Αρσου κάποια που ονομάζεται Γιαμούρ Οζντέν…

Ο Χακάν ειδοποιεί αμέσως την Γιαμούρ αλλά εκείνη δεν ανησυχεί γιατί δούλευε στο πάρτυ με το όνομα Ντερίν Τσελίκ (το πραγματικό της)!

Η Λειλα απειλεί την Γιαμούρ ότι θέλει πίσω το σπίτι της!
Ο Αντέμ κάνει γνωστό στην Σαχικά ότι βρήκε το έγγραφο εκεινής και του άντρα της σχετικά με την παγίδα που έστησαν στον Αντιλ Τσελικ (πατέρα της Γιαμούρ). Παίρνει την Σαχικά τηλέφωνο ότι δήθεν η Λειλά έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.



ΥΠΟΘΕΣΗ:

Μια καλόκαρδη και πολύ όμορφη γυναίκα με το όνομα Derin θα μετακομίσει σε μια πλούσια γειτονιά. Η Derin όμως δεν είναι αυτό που φαίνεται να είναι.Έχει  επιστρέψει στον τόπο όπου ο πατέρας της είχε κατηγορηθεί ψευδώς από τους γείτονές του.Αυτή η ψευδής κατηγορία προκάλεσε το θάνατο του πατέρα της.Μετά από 17 χρόνια έχει έρθει πίσω για να εκδικηθεί.Έχει αλλάξει το όνομά της σε Yağmur και έγινε μια εντελώς διαφορετική γυναίκα. Για να πάρει εκδίκηση από τους εχθρούς της αυτή θέτει ένα τέλειο σχέδιο σε λειτουργία.


Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις