Κυριακή 7 Απριλίου 2013

İntikam (Εκδίκηση) - Πρώτο επεισόδιο 2 με ελληνικούς υπότιτλους

İntikam (Εκδίκηση) - Πρώτο επεισόδιο 2 με ελληνικούς υπότιτλους


Intikam, δηλαδή εκδίκηση, λέγεται το σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί η Μπερέν Σαάτ. Η Μπερέν Σαάτ είναι γνωστή στην Ελλάδα ως Φατμαγκιούλ στο σίριαλ Fatmagul και Μπιχτέρ στο Πειρασμός.



Το σίριαλ παίζεται αυτή τη σεζόν στην Τουρκία και αποτελεί η τούρκικη εκδοχή της αμερικάνικης σειράς του ABC TV "Revenge".


Επεισόδιο 2 με ελληνικούς υπότιτλους:





Eαν θελεις να πλησιασεις τον εχθρο σου(εχθρους)...πρεπει να κερδισεις την εμπιστοσυνη των πιο κοντινων του(τους) ανθρωπων!Ο μπαμπας μου εμπιστευτηκε τους πιο κοντινους του ανθρωπους κι εκεινοι των εξαπατησαν! Χωρις να εχει καμια ενοχη τιμωρηθηκε και πεθανε ενω ηταν αθωος!!! Οι αληθινοι ενοχοι συνεχιζουν να κρυβονται με τον ιδιο τροπο οπως τοτε! Σε μια ευτυχισμενη και γαληνια ζωη! Τον μπαμπα μου ουτε σαν παρελθον δεν τον θυμουνται πια! Τωρα ομως οι κανονες αλλαξαν!!! Τωρα ειμαι εγω πολυ κοντα τους και ειναι αναγκασμενοι να με εμπιστευθουν!ο καθενας ενας προς ενας θα τιμωρηθει!!! ....

Για να πλησιασει τον Εμρε η Ντεριν πηγαινει στο κλαμπ οπου αγωνιζεται και για να κερδισει εδαφος στοιχηματιζει υπερ του!!! εκει βλεπει μπροστα της τον Ορχαν καποιος που υποτιθεται οτι ηταν κοντα στον μπαμπα της αλλα ως φαινεται τον πουλησε στο βωμο του χρηματος..... ο Ορχαν ειναι ανθρωπος που ελκεται απο το χρημα.....για να τον πλησιασεις πρεπει να εισαι πλουσιος και η Ντεριν δραπεται της ευκαριας λεγωντας πως δινει οσα οσα για να αγορασει το σπιτι της Λειλα!!! Για να το αγορασεις λεει ο Ορχαν πρεπει να εχεις χρηματα!!! εχεις καποιον σε αυτον τον τομεα να εμπιστευεσαι??? Εκεινη ενω προηγουμενος εκμεταλευτηκε την ευκαιρια της γνωριμιας της με τον Χακαν ο οποιος τυχαινει να ειναι πλουσιος και λεγωντας οτι ειναι κοντινη του φιλη τον ρωταει (τον Ορχαν) αν γνωριζει καποιον ειδικο.....εκεινος της προτεινει την εταιρια του κι ετσι το νερο μπαινει στο αυλακι! το μηνυμα που της περασε ο Ορχαν ειναι: εγω δεν δουλευω με ψιλολογια( δηλαδη με λιγα χρηματα) ...παιρνω μεγαλα ρισκα κερδιζω πολλα χρηματα!!!και η συνεννοηση εγινε!!

Η Σαχικα βαζει καποιον για να παρακολουθησει την Ντεριν...θελει να μαθει τα παντα! απο που καταγεται..που σπουδασε ποια ειναι.... ο ανθρωπος που την παρακολουθει λεει πως ειναι μια πλουσια γυναικα που εχασε τον πατερα της πολυ μικρη.... η Σαχικα λεει πως τα χρηματα ειναι το τελευταιο πραγμα που την νοιαζουν γιατι φοβαται μην βαλει τον γιο της σε μπελαδες οπως η προηγουμενη κοπελα του!!! ο αντρας την επιβεβαιωνει πως σε αυτο το θεμα με την Ντεριν δεν εχει να φοβαται τιποτα γιατι ειναι καθαρη απο βρωμοδουλειες κτλ.....(που να ηξερε!!!) Ετσι στον τομεα αυτον η Ντεριν κερδιζει ακομα περισσοτερο εδαφος!!!

H Ντεριν πλησιαζει τον Εμρε και του λεει οτι πρεπει να κερδισει στον αγωνα γιατι στοιχηματισε τα χρηματα της και δε θελει να τα χασει....εκεινος της λεει οτι τωρα ειναι ακομα χειροτερα γιατι πρεπει να κερδισει για εκεινην.... η Σαχικα εμφανως δυσαρεστημενη του λεει οτι δεν ειναι αφοσιωμενος και πρεπει να συγκεντρωθει....η Ντεριν του λεει πως για να πετυχει τον στοχο του πρεπει κι αυτος να στοιχηματησει σε κατι.....κι επειτα ερχεται το δικο τους στοιχημα.... ο Εμρε λεει στην Ντεριν οτι αν χασει θα την παει για καφε...αν κερδισει ομως θα αφησουν τον καφε και θα πανε για φαγητο..... (η Ντεριν καταφερε αυτο που ηθελε) ....θα τρεξουμε για σενα ειπε!!!η Σαχικα λεει στον Εμρε οτι δεν του αρμοζει να μιλαει ετσι και ειδικα σε καποια που δεν την ξερει.... η απαντηση του ηταν πολυ ξεκαθαρη: ελα μαμα σε ξερω εσενα ηδη εχεις ερευνησει γι αυτην!!!!

Η Σαχικα θελει με καθε τιμημα να αγορασει το σπιτι της Λειλα σε αυτο που η Ντεριν εχει μετακομισει προσφατα και μαλιστα σκεφτεται να το αγορασει!!Η Ντεριν διαβαζει καθε μερα τα γραφομενα του μπαμπα της....."Το πιο βαρη πραγμα ειναι να σε προδιδουν αυτοι που εμπιστευεσαι" της γραφει.... "Το μεγαλυτερο μου λαθος ειναι οτι εμπιστευτηκα τους πλεον ακαταλληλους ανθρωπους"Η ιδια η Ντεριν θυμαται την ημερα που ο Ορχαν ζητησε τη βοηθει του πατερα της κι εκεινος δεχτηκε....επειτα με συνομωσια που επλεξε σε βαρος του τον κατηγορησε οπως και ολη οτι εκλεψε!!!ο Χακαν αγοραζει το σκαφος του Ρουσγκιαρ...ομως παραμενει καπετανιος υστερα απο προταση του Χακαν!!!εντωμεταξυ η Σαχικα καλει την Ντεριν σε δειπνο για να γνωρισει καλυτερα τη νεα της γειτονισσα....αναμενεται ενα πολυ ενδιαφερον βραδυ!!!

Η Ντεριν μαθαινει για την πωληση του σκαφους!Ενω ο Χακαν προσπαθει να της θυμισει την ιστορια της με τον Ρουζγκιαρ εκεινη επιμενει οτι ολα αυτα ανηκουν στο παρελθον και ζητα τη βοηθεια του!!!οταν συναντα τον Ρουζγκιαρ εσκεμενα οδηγει την συζητηση στο θεμα του σκαφους και στο ονομα Ντεριν!!!εκεινος της λεει οτι η επιλογη του ονοματος Ντεριν ειναι βασικα αστεια υποθεση!!!Ηταν μια κοπελα απο τα παιδικα μου χρονια...ο πρωτος μου ερωτας ..."ειπε"Επειτα την εχασα! Εφυγε! Αναγκαστηκε να φυγει για την ακριβεια!Ειχα μεινει μονος....λυπημενος....Μου ελειπε η Ντεριν!Επειτα εφτιαξα ενα ονειρο στον εαυτο μου!!!Θα αγοραζα ενα σκαφος....θα πηγαινα να βρω την Ντεριν και θα την εφερνα πισω!!!Παιδικα ονειρα !!!Η ερωτηση της δεν απαντηθηκε αλλα αξιζε : την ψαχνεις ακομα???

H Ντεριν πηγαινει στην εταιρια του Ορχαν για να μπει κι εκεινη στη λιστα των κερδισμενων συμφωνα με το λεγομενα του! Εκεινη βεβαια εχει βαλει αλλα στο κεφαλι της!ο Χακαν αγοραζει το σπιτι της Ντεριν για να εμποδισει την Σαχικα να το αγορασει!Βοηθαει την Ντεριν οσο μπορει γιατι το χρωσταει στον πατερα της!Η Ντεριν δραπεται της ευκαιριας να το πει στην Σαχικα και στους υπολοιπους το βραδυ που ειναι καλεσμενη στο σπιτι τους! Μια ακομα μαχαιρια προς την Σαχικα!Της το χρωσταει καθως και πολλα αλλα γιατι κοροιδευε τον πατερα της πουλωντας του ερωτα! Χακαν και Ντεριν στηνουν καλη παγιδα στον Οχραν με αποτελεσμα να τον κατασρεψουν!!! η εκδικηση της Ντεριν εχει προχωρησει κανονικα....δυο απο τα ατομα που κανανε κακο στον πατερα της διαγραφτηκαν απο τη λιστα !!! ο Χακαν κανει εκπληξη στην Ντεριν για να γιορτασουν το νεο της σπιτι!!! Ο Ρουσγκιαρ ο οποιος ελκεται απο την Γιαγμουρ της λεει οτι του κανει καλο να τη βλεπει..... εκεινη βυθιζεται στις αναμνησεις της! το τελος του επεισοδιου ερχεται για να ολοκληρωσει ενα τμημα της υποσχεσης που εδωσε η Ντεριν στον εαυτο της..... και ναι τελικα κανεναν δε θα συγχωρησει!!!


ΥΠΟΘΕΣΗ:

Μια καλόκαρδη και πολύ όμορφη γυναίκα με το όνομα Derin θα μετακομίσει σε μια πλούσια γειτονιά. Η Derin όμως δεν είναι αυτό που φαίνεται να είναι.Έχει  επιστρέψει στον τόπο όπου ο πατέρας της είχε κατηγορηθεί ψευδώς από τους γείτονές του.Αυτή η ψευδής κατηγορία προκάλεσε το θάνατο του πατέρα της.Μετά από 17 χρόνια έχει έρθει πίσω για να εκδικηθεί.Έχει αλλάξει το όνομά της σε Yağmur και έγινε μια εντελώς διαφορετική γυναίκα. Για να πάρει εκδίκηση από τους εχθρούς της αυτή θέτει ένα τέλειο σχέδιο σε λειτουργία.


Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις